Gå till innehåll

Postman

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Postman

  1. Jag gjorde det enkelt för mig och körde en återställning till så som det var innan det hände, har installerat om Media Monkey och skall vara mer uppmärksam på om/när det händer något denna gång... Återställningen löste iaf problemet...
  2. Hmmm, nej det verkar inte vara det som är problemet...jag har kontrollerat ytterligare och när jag öppnar Start/Alla program/Tillbehör/Systemverktyg/Teckenuppsättning så visar det sig att om jag väljer Windows: Västerländsk så är den indentisk med Windows:Kyrillisk (se bild) och så finns bland annat inte å, ä och ö med...Det verkar som det kyrilliska teckenuppsättningen kopierats över den latinska och då undrar jag nu naturligtvis om detta går att åtgärda?
  3. Först vill jag säga till moderatorer att jag inte alls är säker på felet ligger i XP, det kan vara i någon programvara men eftersom jag inte vet så öppnade jag tråden här och hoppas på att den kanske kan flyttas till lämplig rubrik om jag hamnat fel. Nu till problemet iaf... Jag satt för någon kväll sedan och arbetade i Media Monkey då mina å, ä och ö slutade fungera, istället blev det bara a och o. Senare upptäckte jag att i explorer (+ samtliga program i officepaketet) så ersätts å, ä och ö med olika kyrilliska tecken. I Kontrollpanelen/Nationella inställningar och språk så har jag allt anpassat för svenska (standarder & format, plats, standardinmatningsspråk, installerade tjänster, språk för program som inte stödjer unicode är alla inställda på svenska). I Kontrollpanelen/Internet-alternativ/Teckensnitt däremot så står det att den teckenuppsättning som används är Kyrillisk men försöker jag ändra på det så händer inget. Det som händer är att jag ändrar i rullisten till tex "Baserat på latin" och klickar på OK, sedan OK igen så har inget hänt. Öppnar jag Internet-alternativ/Teckensnitt igen så har det hoppat tillbaka till Kyrillisk på teckenuppsättning. Hur åtgärdar jag detta problem?
×
×
  • Skapa nytt...