Gå till innehåll

Ansu

Medlem
  • Innehållsantal

    29
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Ansu

  1. Tack för svaret det ta liten stund att läsa men jag ska prova det senare och kommer med svaret. Kan ta 2 veckor innan du ser svaret.
  2. Ansu

    Ccleaner

    Tack för tipset JoWa.
  3. Ansu

    Ccleaner

    Jag läste en sida där det står att .Net Framework är redan med i grundinstallationen av Windows Vista. Här kan ni läsa om det. http://www.larsolofsson.se/index.php?title...p;tb=1&pb=1 Jag fick Norton internet säkerhetspaket 3 mån gratis när jag köpte datorn och vissa andra program blev installerat från Packard Bell. Så när jag avinstallerade Norton fick jag massor med konstiga filer till temp mappen. Sen tömde jag temp mappen och installerade Ccleaner nyaste version och vad hände sen läs och häpna det fungerar helt felfritt. Nu frågar jag ändå. Vad det Norton som gjorde att det inte fungerare tidigare?
  4. Ansu

    Loggboken

    Kan man radera händelserna i loggboken?
  5. Ansu

    Ccleaner

    Exekveringsskydd är aktiverat bara för windows program och tjänster.Jag har bara Microsoft NET Framework SP1 i datorn inte själva NET Framework. Damm i maskineriet har jag inte. Kan det bli fysiska fel på minneskorten när datorn är knappt 3 mån. gammal.
  6. Ansu

    Incredimail

    Jag har inte sett att den skulle vara 2525. 25 är rätta siffran. Du kanske ska avinstallera helt och ta bort mappar också och installera om. Men du måste spara först adressboken och dina e-post som du har fått och vill behålla.
  7. Ansu

    Incredimail

    Jag hade förut Incredimail men tog bort den. Oftast går det inte att skicka mail till företag efter som det finns inbyggt reklam i Incredimail. Företagets virus o brandvägg ta bort mailet. Hon kan använda Thunderbird istället.
  8. Ansu

    Ccleaner

    Jag märkte det först nu den nollan och man kan fråga sig varifrån den kommer. Jag har förut avinstallerat helt, men kan prova igen. Jag har avinstallerat nu och installerat igen men det bli samma fel. Är det något med det här att göra Namn på felmodul: kernel32.dll jag ska skriva även till Piriform.
  9. Ansu

    Ccleaner

    Här är lite fakta om felet om det är någon som kan hjälpa till. Problemsignatur: Problemhändelsens namn: APPCRASH Programnamn: CCleaner.exe Programversion: 2.23.0.999 Programtidsstämpel: 4a9eb944 Namn på felmodul: kernel32.dll Modulens version: 6.0.6002.18005 Tidsstämpel för felmodul: 49e037dd Undantagskod: e06d7363 Undantagsförskjutning: 0003fbae OS-version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Språkvariant-ID: 1053 Ytterligare information 1: 34c5 Ytterligare information 2: c7a3ac6f06e8e6b0f8030c9bd8419388 Ytterligare information 3: 99fa Ytterligare information 4: 85d4a760396134b72c6737c3da1c7720
  10. Ansu

    Ccleaner

    Jaa om du inte har sett första tråden på den här frågan så skriv sökrutan ccleaner så får du alla trådar. Läs sen den första tråden som innehåller även en bild.
  11. Ansu

    Ccleaner

    Jag har även skrivit Piriform forum men ingen har lyckats svara vad felet kan vara. Har inte haft problem med Windows Defender eller Windows egen programlista.
  12. Ansu

    Ccleaner

    Jag skrev den 29/8 att jag hade problem med nyaste version Ccleaner när jag tryckte knappen Verktyg så fick jag felmedd. Men jag stängde felmeddelande rutan och tryckte sen sök knappen till höger då fick jag fram programmen som jag har i datorn men utan ikon framför prog.namn.
  13. Ansu

    Ccleaner

    Tackar för tipset, det ska jag göra.
  14. Ansu

    Ccleaner

    Tyvärr hjälpte inte det här. Jag har haft datorn 4 mån och den är från Packard Bell.Så Windows vista är alldeles ny för mig.
  15. Googla så här: firefox för 64bits
  16. Ansu

    Ccleaner

    Hej! Jag har Windows vista home premium och hämtade nyaste version (2.23.993) av Ccleaner men kan inte köra verktyg ikonen då får jag den här fel meddelandet.Och om man kollar report med online så får jag den här texten. Filer som hjälper till att beskriva problemet: C:\Users\Ansu\AppData\Local\Temp\WER5A9D.tmp.version.txt C:\Users\Ansu\AppData\Local\Temp\WER277E.tmp.appcompat.txt C:\Users\Ansu\AppData\Local\Temp\WER282A.tmp.hdmp
  17. Den är 7 år, men jag tycker att det är dåligt av Hp att inte ha drivrutin till vista.Det finns ett program som heter vuescan men tycker att den fungerar långsamt.
  18. Jag har ett Hp scanjet 4400c men det fungerar ej med vista fick det här meddelandet. är det någon där ute som har lösning.
  19. Ansu

    Windows Xp

    Tack för svaret! Själv är jag inte så hemma med Bios men jag få ta hjälp av sonen.
  20. Ansu

    Windows Xp

    Här kommer bilden som är framme när jag startar datorn.Kan det hjälpa att jag kör Xp skivan och reparerar?
  21. Ansu

    Windows Xp

    Jag har litet problem, när jag startar datorn så måste jag trycka F1 efter det startar Windows Xp, det finns en rad till där det står om man vill starta med F12 nätverk.
  22. Jag har skrivare Hp PSC 950 finns det någon program som visar bläcknivån?
  23. Ansu

    Reparera Windows

    Visst är det bra att ha en Windows Guru Venoms.
×
×
  • Skapa nytt...