Gå till innehåll

Robroy77

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Robroy77

  1. Lämnade tillbaka min dator, då de inte kunde laga den så fick jag pengarna tillbaka. Jag har köpte en ny mediacenterdator från HP. Ni kan aldrig gissa vad det är för något fel som har dykt upp på denna nu ? Ja precis exakt samma fel bilden hoppar/studsar när man ser på tv-live eller spelar in något från tv-live. Börjar bli riktigt trött på detta nu > > > Vad är det för skittvkort som HP använder sig av ? Någon som har hört något om någon lösning från HP än ?
  2. Hej Jag skulle satsa på en rejäl "felsökning" av MCE för det är en "höjdare". När jag testar i Vistan så är då TV kortet för gammalt men får man det att funka så är det överlägset alla program. Men det gäller att gå igenom allting och det amerikanska forumet är bra för att få tips. 8) Hej ! Hur gör man en felsökning av MCE ? Vad är Vistan ?
  3. Vilken programvara då ? Jag har ju mediacentret och spelar in via ? Vart kan man hitta en sådan programvara ?
  4. Hej Tror inte det är så många som kört Media center. Här har du ett stort amerikanskt forum: http://www.xpmce.com/forum/ Här är det då massor med problem om just inspelning, codecs, skyddat material, drivrutiner etc. mm mm mm Vidare även hur Media Center har identifierat hårdvaran i en burk som är en av knutarna. Har kört det här på Vistan och mina pryttlar hade MCE svårt att hitta. Så börja med att uppdatera alla drivrutiner, finns säkert ett antal till din burk. Finns även uppdateringar av MCE vad jag kan se. 8) Kände inte till det forumet sen tidigare, har varit och kikat lite där nu. Det verkar väldigt bra. Tack så mycket för hjälpen !
  5. Hej ! Är inte så jätte bra på datorer. Hur ser man om man har ett Msi-moderkort ? Hur/Vart stänger man av "core-center" ?
  6. Ok, men jag har en ganska så ny dator bara en vecka gammal: AMD 64 3800+ 2.40 GHz 1 GB RAM GeForce 6600
  7. Hej ! När jag spelar in ett tvprogram med mediacenter och sedan ska titta på det så hackar bilden, ett mycket irriterande problem. Mycket tacksam för hjälp...
×
×
  • Skapa nytt...