ove

Medlem
 • Innehållsantal

  80
 • Gick med

 • Besökte senast

Om ove

 • Rank

 • Födelsedag 1953-05-21

Kontaktmetoder

 • MSN
  oveahlm@hotmail.com
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Åtvidaberg
 1. ove

  Skroller på mus

  nu kör jag med firefox verkar gå .otroligt va är fel .Inställning i Explorer eller ,har nollställt men det gick ej
 2. ove

  Skroller på mus

  skrollern fungerar inte här
 3. ove

  Skroller på mus

  ja har installerat
 4. ove

  Skroller på mus

  Min Logitech mx518 har problem med w10 när jag är inne i Explorer o ska skrolla vid typ tidningsläsning ,har två lika dana möss o har kollat med en annan dator med va är problemet
 5. vostro .dell är datorn... kortet Hp 5187-6696 det satt nog i en hp
 6. Jag hat windows 7 . och kortet sitter nu i en dell . har suttit i en hp tror jag , är på jobbet ska prova svaren i kväll.
 7. Accton WN4201B(EU) 802.11g Wireless PCI Card Drivers . har sökt över hela nätet ,bara får ner massa skit i datorn inga riktiga drivrutiner ,bara program som ändrar startsida o andra program som kostar pengar .hjälp mig !!!!
 8. jag fatta noll ta det på min nivå tack.
 9. Mig gör det inget lite inlägg som luftar är bra.Lite på sidan va skulle du köpa ? eller göra
 10. oki allt prat om ddr4 ge mig ett bra tipps nu billigt eller dyrt bara det är bra märke o spec och passar min burk .Tänk att det är ni som uppgraderar själva ,så jag kan kolla va dom kostar vill ha nått att gå på.jag har beslutsproblem. sen har vi det om jag behåller dom jag har va köper jag då .nått att bita i
 11. Uppdatera din status

 12. om jag nu inte sattsar på ddr4 som jag ej vet om mitt kort klarar . vad rekomenderar ni att jag köper för märke o spec vill gradera upp till mer o bra minnen dom jag har innan har varit kanon
 13. Jag har :Core i7 950 3,06GHz Quad 8MB LGA1366 Asus Sabertooth X58 s1366 ATX DDR3 6GB OCZ Gold Tri Kit Pc3-12800 1600MHz sparkle PCle sp GF GTX 570 Super Overclocking och Windows 7Pro SWe 64-bit Single oei ...Problemet är att samma minnen går ej att få tag på nu står jag med 3 st.tomma platser.Kan jag utöka eller köpa alla nya o iså fall med va för sort????Jag är novis på ämnet.
 14. Nu har jag varit inne i bios och ändrat startar kanonbra utan F1 knapp ,tack för all hjälp jag fått ,mycke besvär för en trasig hårddisk ,men en lär sig mycke nytt , ex bios jag är livrädd varje gång .tack igen och vill nu avsluta tråden.
 15. Nu är det så att jag tog bort hårddisken och det är nog det han säger till om att han ej hittar hårddisk 2.gäller samma svar på det som du skrev sist Mario?