Gå till innehåll

Olsson-

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Olsson-'s Achievements

(1/8)

  1. Vilket är programmet som underlättar update? Hittar det inte Hittar inte Navigation Wizard heller, verkar vara blind idag! Tack för hjälpen du ger!
  2. Nej, allt är inte kört från windowsupdate. Ska göra det nu. Jag har ett egenbygge från datorbutiken.com. Moderkortet är ett Asus A8N-E.
  3. Ja, felsäkert läge kommer jag in i. Finns det något man kan göra där inne? Om det är min hårddisk som håller på att säcka ihop blir jag galen. Har en dator som är 1 månad gammal, den har krånglat hela tiden.
  4. Just nu har jag ännu mer problem :? Det verkar vara min hårddisk som inte vill reagera, men är inte säker. Jag har nu installerat om XP många gånger, och när jag installerat alla drivrutinera som behövs så vill inte datorn starta igen. Någon som har en idé på vad det kan vara?
  5. Japp, det lyckades jag med plun. Efter många om och men.. Jag kan lägga till att det stog att det var komponenter som störde, så jag plockade ut två USB-kablar som inte behövdes. Och nu rullar det på rät tbra tycker jag, inga störningar med bluescreen. Men frågan är ju om det håller... Ska ladda ner det programmet du tipsade om och så ska jag uppdatera alla drivrutinerna. Tack för hjälpen igen
  6. Olsson-

    Fel i Windows

    Igår fick jag upp bluescreen om att ett fel har uppstått i Windows och så stängdes datorn av. Nu idag när jag satte mig vid datorn stog det att Windows hade reparerat ett allvarligt fel och att en loggfil hade skapats. Dock så fick jag bluescreen 5 min efter. Vad ska jag göra? reparera Windows eller är de tfel på min hårddisk? :?
  7. Har väl egentligen ingen användning av den sidan när jag inte har en floppy? Eller kan jag köra det på nåt annat sätt?
  8. Har ingen floppy på datorn, så det lär väl bli ett problem :/ Men nu förstår jag i alla fall hur du menar..tack för hjälpen!
  9. Hmm, blir lite förvirrad nu Förstog inte riktigt. Om du skulle kunna förklara stegvis skulle jag bli mycket tacksam!
  10. Det har jag gjort plun. Det blir ändå det felet, håller på att bli galen
  11. Har ett problem när jag ska installera om mitt XP. Det är så att när jag ska ta bort partitionen som mitt nuvarande XP ligger på så fungerar det inte. Det står att det är temporära filer som ligger på partitionen som behövs för att slutföra installationen. Skulle vara tacksam för hjälp, eftersom mitt XP har ballat ur totalt :?
×
×
  • Skapa nytt...