Gå till innehåll

MartinAsplund

Medlem
  • Innehållsantal

    103
  • Gick med

  • Besökte senast

Om MartinAsplund

  • Födelsedag 1989-06-03

Kontaktmetoder

  • MSN
    martin_asplund@hotmail.com
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Johanneshov/Sthlm/Sverige

MartinAsplund's Achievements

(3/8)

  1. Varför måste de skicka med varje webbläsare på DVD-skivan, varför inte bara fixa ett program direkt inne i Windows 7 som länkar direkt till webbläsarnas egna hemsidor? på så sätt så får man ju den senaste versionen av webbläsaren man väljer att installera.
  2. "Fixa snabbaste datorn i sommar", rena tramset. Den som verkligen tror att en dator kan bli den snabbaste av det där kan inte mycket om datorer, det beror på så mycket mera. Har man Windows Vista så är det OMÖJLIGT att få den snabbaste datorn, förresten vad jämför han med? Processor och minnen spelar ju också stor roll för datorns snabbhet. Dessutom är ju detta sånt som man borde göra regelbundet ungefär en gång i månaden inte en gång om året. Den mest värdelösa artikel jag någonsin läst.
  3. Har fått det att fungera nu med hjälp av denna guide; http://www.blogsdna.com/2016/how-to-instal...s-7-iso-dvd.htm
  4. Har försökt detta utan resultat, men kan vara värt att prova igen..
  5. Fungerar inte i XP det står klart och tydligt i början av guiden. "Denna guide gäller för: Samtliga Windows Vista-versioner" "För att kunna skapa det bootbara USB-minnet måste du köra diskpart-kommandot som finns i Windows Vista då diskpart i Windows XP inte stöder flyttbara lagringsmedia."
  6. Jag sa aldrig att jag skulle installera Windows 7 på den dator som står i min signatur.. Det är en helt annan dator det gäller, nämligen en HP Tablet PC; http://www.uberpulse.com/media/photos/2007/6/hp_tablet.jpg
  7. Hej. Jag har ett USB-minne Kingston DataTraveler 16 GB G2 som jag skulle villja kunna installera Windows 7 ifrån. Datorn jag ska installera Windows 7 på har just nu bara Windows XP och jag tänkte ha bägge operativsystemen på den datorn. Saknar DVD-läsare på datorn och vill veta hur man gör USB-minnet bootbart i Windows XP. Tacksam för svar av någon som kan detta. Jag har försökt med diverse program utan resultat, har fått upp en massa felmeddelanden. Stenis artikel för hur man installerar Windows 7 från ett USB-minne fungerar för XP. Min fråga är alltså, hur gör man för att göra ett USB-minne bootbart i XP?
  8. Ingen tvekan om att det är bluff och båg.. Luktar bedrägeri lång väg, någon eller några försöker få till gång till folks mejl genom att be om deras uppgifer för att sedan kunna logga in själva och ev. göra div. dumheter. Spärra avsändaren och rapportera mejlet som SPAM.. Att skicka mejl i den stilen borde vara straffbart ev. bötesbeltagt om det ännu inte är det. Det inte bara ser lurt ut utan det är med 110% säkerhet både lurt och bluff och båg.
  9. Gör mapparna dolda så syns de inte
  10. Inte jag heller , men wikipedia har en del information om x86 processorer, http://sv.wikipedia.org/wiki/X86
  11. Fel av mig, måste ha läst fel, ändrar det genast ETDIT: Nu är mitt första inlägg redigerat så att det inte uppstår missförstånd.
  12. Testat med att köra in XP-skivan och välja reparera?!
  13. Office 2010 kommer troligtvis ut som beta i år och som RTM i början av nästa år. Källa: http://www.computerworld.com/action/articl...source=rss_news
  14. Ditt största problem heter Windows Vista, ut med otyget som microsoft vill kalla operativsystem och in med Windows 7 istället. Nä men skämt å sido, för att kolla Windows Defender så börja med att öppna programmet och klicka sedan så som bilden nedan visar. Därefter är det bara att se efter i listan över alla program vilket som är blockerat eller inte.
  15. Återigen, hennes fråga handlade om problem med sökningen i adressfältet och sen frågade hon om en skylt som är "gul" som "talar" om "Microsoft 6to4 Adapter" kan ha vara orsaken till att det går långamt att söka och då är svaret kort och gott NEJ. Skulle någon bevisa motsatsen så skulle jag bli mycket snopen. Sen om det finns andra problem med hennes nätverkskort vet jag inte, men förmodligen kanske något felar eftersom det ser ut som det gör i enhetshanteraren. Varför jag inte tog upp något om det var för att hennes fråga inte handlade om nätverkskortet det ända hon ville veta var om problemet berode på nätverkskortet och där är svaret NEJ.
×
×
  • Skapa nytt...