Gå till innehåll

MartinAsplund

Medlem
  • Innehållsantal

    103
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av MartinAsplund

  1. Varför måste de skicka med varje webbläsare på DVD-skivan, varför inte bara fixa ett program direkt inne i Windows 7 som länkar direkt till webbläsarnas egna hemsidor? på så sätt så får man ju den senaste versionen av webbläsaren man väljer att installera.
  2. "Fixa snabbaste datorn i sommar", rena tramset. Den som verkligen tror att en dator kan bli den snabbaste av det där kan inte mycket om datorer, det beror på så mycket mera. Har man Windows Vista så är det OMÖJLIGT att få den snabbaste datorn, förresten vad jämför han med? Processor och minnen spelar ju också stor roll för datorns snabbhet. Dessutom är ju detta sånt som man borde göra regelbundet ungefär en gång i månaden inte en gång om året. Den mest värdelösa artikel jag någonsin läst.
  3. Har fått det att fungera nu med hjälp av denna guide; http://www.blogsdna.com/2016/how-to-instal...s-7-iso-dvd.htm
  4. Har försökt detta utan resultat, men kan vara värt att prova igen..
  5. Fungerar inte i XP det står klart och tydligt i början av guiden. "Denna guide gäller för: Samtliga Windows Vista-versioner" "För att kunna skapa det bootbara USB-minnet måste du köra diskpart-kommandot som finns i Windows Vista då diskpart i Windows XP inte stöder flyttbara lagringsmedia."
  6. Jag sa aldrig att jag skulle installera Windows 7 på den dator som står i min signatur.. Det är en helt annan dator det gäller, nämligen en HP Tablet PC; http://www.uberpulse.com/media/photos/2007/6/hp_tablet.jpg
  7. Hej. Jag har ett USB-minne Kingston DataTraveler 16 GB G2 som jag skulle villja kunna installera Windows 7 ifrån. Datorn jag ska installera Windows 7 på har just nu bara Windows XP och jag tänkte ha bägge operativsystemen på den datorn. Saknar DVD-läsare på datorn och vill veta hur man gör USB-minnet bootbart i Windows XP. Tacksam för svar av någon som kan detta. Jag har försökt med diverse program utan resultat, har fått upp en massa felmeddelanden. Stenis artikel för hur man installerar Windows 7 från ett USB-minne fungerar för XP. Min fråga är alltså, hur gör man för att göra ett USB-minne bootbart i XP?
  8. Ingen tvekan om att det är bluff och båg.. Luktar bedrägeri lång väg, någon eller några försöker få till gång till folks mejl genom att be om deras uppgifer för att sedan kunna logga in själva och ev. göra div. dumheter. Spärra avsändaren och rapportera mejlet som SPAM.. Att skicka mejl i den stilen borde vara straffbart ev. bötesbeltagt om det ännu inte är det. Det inte bara ser lurt ut utan det är med 110% säkerhet både lurt och bluff och båg.
  9. Gör mapparna dolda så syns de inte
  10. Inte jag heller , men wikipedia har en del information om x86 processorer, http://sv.wikipedia.org/wiki/X86
  11. Fel av mig, måste ha läst fel, ändrar det genast ETDIT: Nu är mitt första inlägg redigerat så att det inte uppstår missförstånd.
  12. Testat med att köra in XP-skivan och välja reparera?!
  13. Office 2010 kommer troligtvis ut som beta i år och som RTM i början av nästa år. Källa: http://www.computerworld.com/action/articl...source=rss_news
  14. Ditt största problem heter Windows Vista, ut med otyget som microsoft vill kalla operativsystem och in med Windows 7 istället. Nä men skämt å sido, för att kolla Windows Defender så börja med att öppna programmet och klicka sedan så som bilden nedan visar. Därefter är det bara att se efter i listan över alla program vilket som är blockerat eller inte.
  15. Återigen, hennes fråga handlade om problem med sökningen i adressfältet och sen frågade hon om en skylt som är "gul" som "talar" om "Microsoft 6to4 Adapter" kan ha vara orsaken till att det går långamt att söka och då är svaret kort och gott NEJ. Skulle någon bevisa motsatsen så skulle jag bli mycket snopen. Sen om det finns andra problem med hennes nätverkskort vet jag inte, men förmodligen kanske något felar eftersom det ser ut som det gör i enhetshanteraren. Varför jag inte tog upp något om det var för att hennes fråga inte handlade om nätverkskortet det ända hon ville veta var om problemet berode på nätverkskortet och där är svaret NEJ.
  16. Om det hade varit probelm med nätverkskortet så hade förmodligen alla sidor och allt hon gör på sin dator som har koppling till internet varit segt och inte bara då hon gör sökningar från adressfältet, därför drog ja slutsatsen att det inte var nätverkskortet som felade.
  17. En långsam sökning i adressfältet bör inte ha med nätverkskortet att göra det kan ju nästan vem som helst räkna ut som kan lite om datorer.
  18. Jag tror hon menar att när hon skriver ett ord i adressfältet utan att skriva verken http://, www eller .se etc så kommer automatiskt googles hemsida fram med en sökning på just det ordet hon skrev. Det går att använda adressfältet för att göra en sökning MEN det är inte det bästa sättet då det tar längre tid än att söka ifrån sökfältet, hur man gör sökningar i adressfältet snabbare vet jag inte men det har inget med nätverkskortet att göra iaf.
  19. Har du testat med knappen Växla användare, det kanske är vad du söker (se bild nedan). Alla program och allting som är igång på datorn när man väljer att växla användare kommer att finnas kvar eftersom du inte loggas ut. Denna funktion som jag beskriver har ingenting med domäner eller sånt att göra.
  20. Du menar nog dessa två fält (se bild nedan). Adressfältet är till för att skriva in vilken webbsida/hemsida/sajt osv. som man vill kolla på. Sökfältet är istället kopplat till en sk. sökmotor ex. Google, Windows Live etc. och allt som skrivs i det fältet kommer att visas som en sökning i sökmotorn. Samma sak gäller även när man är inne i skälva datorn och inte har internet framme, då är Adressfältet den plats där man skriver vilken mapp man vill gå till och där det visas var på datorn man befinner sig. Sökfältet har samma funktion oavsett vilket program man är inne i. KOM IHÅG: Adressfältet och sökfältet kan se lite olika ut beroende på vilket program man är inne i eller vika inställningar man har på datorn. Hoppas detta var till någon hjälp.
  21. Har aldrig testa Windows 7 själv men av allt jag sett, läst och hört så är det helt klart Windows 7 som är bäst. Ska man uppgradera sitt operativsystem eller köper man en ny dator så är det helt klart Windows 7 man ska satsa på. Finns många bra skäl till att välja Windows 7, största skälet är att det har ett snyggare och mer tilltalande utseende än föregående versioner av Windows. Windows 7 har även en ny taskbar/aktivitetsfält/superbar kalla den vad du vill men den är nästan det bästa med Windows 7. Microsoft har verkligen lyckats när det gäller just detta OS och det kommer med stor sannolikhet att bli lika stort som XP eller till och med större. XP har ju trots allt 8 år på nacken och Vista ska vi inte tala om det är rena katastrofen, INSTALLERA ALDRIG VISTA!! ALDRIG OCH ÅTER ALDRIG! Windows 7 är framtiden, så är det bara!
  22. Jag köpte denna skärm i januari; http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=338838, jag är nöjd och den duger till mig.
  23. Så du menar alltså att det inte fungerar? det var märkligt, har du gjort precis som han i klippet visar att man ska göra?
  24. Nu plötsligt så fungerar det igen och jag kan komma in på hotmail.se och läsa min mejl
  25. Hej! Idag när jag skulle gå in på http://www.hotmail.se fick jag följande felmeddelande (Se bild). Vad kan detta bero på och någon som har en lösning? När jag var inne på samma sida dagen innan så fungerade det men inte nu. För övrigt så surfar jag med Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729). Har även testat med IE-tab och då står sidan bara och laddar utan att något alls kommer upp vilket IE-tab i Firefox på min dator har gjort på alla webbsidor sedan jag uppgraderade från IE7 till IE8 för ett tag sedan. IE8 har aldrig fungerat utan den kraschar bara efter uppstart. För att återgå till originalfrågan så undrar jag om någon vet hur man löser felet med att Hotmail inte fungerar eller om någon kanske vet om det är fel hos Microsoft. EDIT: http://mobile.live.com/ fungerar på samma dator och med samma webbläsare som ovan. Så enda sättet för mig att läsa min mejl just nu är att använda mig av deras mobilanpassade sidan.
×
×
  • Skapa nytt...