Gå till innehåll

jakob89

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av jakob89

  1. Jag hade samma problem, ifall din bakgrundsbild är i formatet PNG, spara den som JPG och testa igen. Om det inte är fallet, då är det som Venoms säger...
  2. Insåg att det var bakgrundsbildens fel, det verkar alltså vara att den är i .png -format som gör att det blir fel. Sparade i JPG och nu fungerar det finfint. Tack för hjälpen i alla fall Venoms!
  3. Nej, det där vet jag redan. Problemet är att även fast jag har alla inställningar på ON för att de ska vara snyggt, så får jag ändå problemet med att det är svart bakgrund för ikonerna och svart bakgrund bakom texten. Get it?
  4. Har nyligen fått min nya dator och installerat alla behövliga program som anti-virus, mjukvarubrandvägg etc. Allt verkar ha fungerat bra, men nu har det hänt en irriterande grej, se bild: Har censurerat lite privatafiler om ni undrar... Det blir alltså svart bakom själva texten på en mapp, bild, fil etc. Anledningen till att det blir svart är för att de är så bakgrundsfärgen är inställd. Även skuggan på filerna är svart... Jag har tittat under "System" och sedan vidare mot prestandainställningar och där är allt ibockat för att vara snyggt till utseendet och inte en lagd prioritering för prestanda. Kan någon hjälpa mig? Jag hade ett likadant problem på min gamla dator som löste sig av sig själv efter ungefär 3-4 månader, men det känns lite frustrerande och vänta så länge.
  5. Nu fungerar det!! Tusen tack!
  6. För min del fungerar det fortfarande inte
  7. Tack för tipsen men fortfarande samma problem, ny bild: Lägg märke till att den ljusgråa är den färgen jag har ställt in som bakgrundsfärg i utseendeinställningarna. Jag har en mörkgrå bakgrundsbild...
  8. Start-menyn är inte klassisk Visa skuggor är ibockat, har testat att bocka i/ur Webbfliken är inte ibockad, har testat att bocka i/ur
  9. plun: Tack så mycket för tipsen men inget av alt. fungerade :- Jag har senaste drivrutinerna. Grejer var att jag installerade om burken för ett tag sedan och då fungerade det som de skulle, sedan blev det så där konstigt igen, fattar inte vad som kan vara fel.
  10. hez: Det vet jag tyvärr inte, jag har avinstallerat program som eventuellt kan ha skapat problemet men det hjälpte inte. eva13233: Allt var i sin ordning under fliken "Webb", alltså fungerade inget av de alternativen du gav. Tack ändå!
  11. Nej, körde skriptet men det hände inget. Skriptet verkade att fungera men det löste inte mitt problem. Någon mer eventuell lösning?
  12. Det har jag redan testat och det fungerar tyvärr inte.
  13. Hej! Som ni ser på bilden nedan så är det något vajsing med mitt skrivbord och dess ikoner. Jag har Googlat ihjäl mig och försökt alla olika alternativ. Det finns ju ett alternativ under "System" som ska avaktivera bakgrundsfärgen för texten på ikonerna, men den har ingen verkan när jag bockar i/ur. Snälla någon, hjälp mig! Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...