Gå till innehåll

Gerka

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Gerka's Achievements

(1/8)

  1. jag skulle testa ditt tips, då visar det sig att det går inte att starta datorn i felsäkert läge heller. Det går inte att komma till valet felsäkert läge. ???
  2. Det verkar som den filen saknas.
  3. Sorry nu har jag även provat det, men ingenting hjälper, jag har fortfarande ingen vxlfil. Återstår väl snart inget annat än att slå en yxa i "burken". :
  4. Det är redan återställt men det hjälper inte, alltihop började när jag fick göra en ominstallation av xp. >
  5. Jag rensar inte det sköter ju windows, jag har dessutom markerat att windows ska sköta systemet, men tyvärr så funkar det inte. Varje gång jag startar datorn får jag meddelande om att vxlilen saknas eller är för liten. Jag har bara en disk.
  6. Nj jag har alternativet storleken bestäms av windows markerat. När jag klickar på fliken avancerat i prestandaunderhåll får jag ett felmeddelande där det står. En temporär växlingsfil skapades på datorn eftersom ett problem inträffade vid konf av växlingsfilerna när datorn startades.
  7. Jag får felmeddelande växlingsfil saknas eller är för liten vid uppstart. Jag har ändrat i regedit så att växlingsfilen rensas när jag stänger av datorn, så storleken är ok. Det verkar som filen försvann när jag gjorde en ominstallation av xp. Frågan är hur får jag tillbaks den? ???
  8. Har hittat problemet och löst det ;D :
  9. När jag klickar på länkar som kommit med e-post i OE så händer ingenting. Vad har hänt?
×
×
  • Skapa nytt...