Gå till innehåll

stockholmare23

Medlem
  • Innehållsantal

    39
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av stockholmare23

  1. Men det är avstängt. Det kommer upp en ruta om att man inte har tillgång till datorn enligt administratören eller något liknande.
  2. Jag har en bärbar dator, och den inbyggda musen (touchpad) fungerar dåligt, speciellt när datorn arbetar, även då jag kopplar in vanlig mus via usb så hoppar även den då och då. var är det som är fel?
  3. Jag har windows vista premium på båda, och de tillhör samma arbetsgrupp, och jag vet inte ens var man anger lösenorden. för mina användare på datorerna så har jag inga lösenord, windows startar direkt då jag slår på datorerna utan att jag anger varken användarnamn eller lösenord
  4. Jag har båda mina datorer kopplade till en router med gemensamt internet. Fungerar bra. Men då jag vill utnyttja nätverket till att bläddra bland filer på de olika datorerna så måste jag ha användarnamn och lösenord för att komma in på dem, hur ordnar jag det?
  5. Okej, då måste jag uppdatera mina drivrutiner, för jag har de som medföljde på skivan och det är säkert inte de senaste! Tack för hjälpen!
  6. Jag har en bärbar dator fujitsu-siemens med windows vista premium. Ibland slocknar skärmen och efter ett tag startar den igen och så kommer det upp ett meddelande om att det drivrutinen inte fungerar korrekt, men jag hittar inga drivrutiner för den eftersom den är inbyggd och fick bara med drivrutiner för grafikkortet, hur ska man göra?
  7. Det är en Nokia 6267, och jag kan bläddra bland mina filer på mobilen och så via bluetooth utan problem, det är just i nokia pc suite som jag inte får bluetooth att fungera alls, då jag går in i "hantera anslutningar" och vill kryssa i rutan "bluetooth" så går det inte, däremot fungerar alla funktioner med usb-kabeln i programmet..
  8. Jo, jag har ju det, men jag får det ändå inte att fungera
  9. Jag har ett problem. Jag har lyckats få min mobiltelefon att gå ihop med min dator via bluetooth, så långt fungerar allting. Men jag lyckas inte få Nokia PC Suite att känna av bluetooth kontakten, utan där måste jag använda usb-kabeln då jag vill surfa på datorn med 3G via mobiltelefonen. Någon som vet hur jag ska göra? Då jag vill välja bluetooth i inställningarna i nokia-programmet så står det bara "Anslutningstypen kan inte användas. Kontrollera att nödvändig maskinvara, programvara och drivrutiner finns tillgängliga. (Code: OpenMedia)" Drivrutinerna och maskinvaran är ju tillgänglig överallt annars förrutom i just Nokia PC Suite. Hjälp!
  10. Jo man slipper ju alla sladdar... MEN... :- mobilbatteriet sugs snabbt ut när man kör för fullt så laddsladden för mobilen kommer man inte ifrån... plus då även laddsladden för laptopen om man använder en sådan. Sen tänk på MBen om du kör utan dataabb....svindyrt... 10-15kr/MB Jodå, jag har abbonemang men går det inte slött med bluetooth? har det inte bara 2 kbps i överföringshastighet?
  11. Går det snabbare att surfa med mobilen som modem om man har kontakt till datorn via bluetooth än via usb? Nej det ska inte spela någon roll, däremot är det viktigt att kolla att det finns mjukvara till sin mobil. Man använder då inte skivan som oftast följde med utan laddar ner senaste version från sin leverantör. Sony-Ericsson, Nokia osv... S-E har jag själv och det är mycket enkelt att både installera inkl bluetoothstöd och sedan koppla upp sig. Jo, har ju provat att surfa med 3g med mobilen som modem, men via usb-kabel, och går det lika snabbt med bluetooth som med med usb så är det kanske att föredra? Min telefon har ju bluetooth så
  12. Går det snabbare att surfa med mobilen som modem om man har kontakt till datorn via bluetooth än via usb?
  13. Går det lika snabbt att surfa med mobilen som modem som då man har ett vanligt 3g-modem som medföljer abbonemanget?
  14. Jag har nyligen skaffat Windows Vista och behöver installera codec för Divx och Xvid. Har letat runt här men hittar bara massa codecpaket i olika varianter, kan jag ladda ner codec-arna som jag laddade ner tidigare till XP och de fungerar i Vista?
  15. Ska försöka returnera minnet, då det nu visat sig att säljaren (ej en kompis, gudskelov) var mycket oseriös och tydligen vetat om att det ena minnet var trasigt då han sålde dem. Får se hur det går. Tack för hjälpen iaf! Få som svarar på ens inlägg på den här sidan av någon anledning
  16. okej, nu har jag testat minnena var för sig, först satte jag in det ena och startade datorn, då blinkade och pep det 1 2 3 4 och sen uppehåll, 1 2 3 4 osv.... sen testade jag det andra och då startar datorn och man bekräftar det nya minnet med F1, och startar windows och vips så har jag 1024 mb ram. Jippi. MEN hur ska jag få de båda att fungera? Är det lönlöst tror du? och vart vänder jag mig för att utnyttja fabriksgarantin för det ena, måste jag skicka minnet till usa och sånt jobbigt? :s
  17. Konstigt Jag köpte mina privat så att säga, så har ingen garanti, men du tycker jag ska prova en i taget då? Jag har fyra minnesplatser på min dator, och satte minnena precis som de tidigare satt, alltså först en, sen en tom, sen en till.
  18. okej, får höra efter pipen nästa gång jag försöker då. http://www.corsair.com/_datasheets/TWINX2048-3200.pdf Det här är minnena jag köpte, de ska väl fungera ihop med mitt moderkort?
  19. jo, men det kom inte upp någonting, skärmen var svart och en röd lampa på fronten blinkade samtidigt som det pep.
  20. Hej! Jag har köpt två nya minnesmoduler till min dator, hade 2 á 250MB ram i datorn förut, de var PC3200 och då jag köpte nya så köpte jag även då PC3200 med 1gb i varje (alltså 2gb sammanlagt). Men då jag sätter i de nya så startar inte datorn utan det blinkar en röd rampa och piper. Minnena borde väl fungera? Måste jag ändra i inställningarna innan jag sätter i de nya? Satte i de gamla igen för att kunna starta upp datorn, och det gick fint. Hur gör jag nu? Tacksam för svar!
  21. Har du rätt i, lägger till den infon. Okej, och om man kan ändra vid vilken temperatur den ska gå igång, vilken temp bör jag då välja? Jag har ingen fläkt på grafikkortet. Tack för tipset om flashblock, hjälpte lite iaf.
  22. Har ett problem (är nog inte så ensam om det). Då jag går in på internetsidor med mycket flashreklam (aftonbladet ex), så drar fläktarna i datorn igång rejält. Måste det vara så? kan man byta ut kylningen eller något så den kyler bättre och jämnare istället. Jag upplevde aldrig det här problemet på mina äldre datorer. Tacksam för svar!
  23. Funderar på att köpa Vindows Vista Premium. Men hur kontrolleras det att OEM-licensen inte installeras på en icke-ny dator? Startar inte installatationsprogrammet om det känner av att det redan finns/funnits ett operativsystem på datorn eller? Sen säljer ju vissa butiker vista premium med studentlicens, och är det någon skillnad på själva systemet på den eller är det bara licensen? Är ju konstigt att den är hela 1000 kr billigare.
×
×
  • Skapa nytt...