Libra63

Medlem
 • Innehållsantal

  354
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Libra63

 • Rank

 • Födelsedag 1963-10-02

Kontaktmetoder

 • AIM
  Libra63

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Malmö/Sverige
 1. Sedan jag uppdaterade till Windows 10 har datorn blivit långsam vid start och batteritiden har blivit avsevärt mindre. Tacksam för tips som kan lösa min problem :-) Anders
 2. Tack för hjälpen! problemet är nu löst :-)
 3. Denna uppdatering misslyckas hela tiden? Microsoft.NET Framework 4.5.2 (KB2901983) Jag har stoppat Windows Update och raderat mappen SoftwareDistribution ett antal gånger men det hjälper inte. Någon som har fler förslag att avhjälpa felet på?
 4. Libra63

  Drag-Släpp

  Tack Cecilia! Det påverkade som jag ville men när jag bockade i rutan istället :-)
 5. Libra63

  Drag-Släpp

  Tack men det var inte det jag menade :-) Jag menade som du skrev fast så att hela fönstret följer med direkt så att säga. Som det är nu är det en "fördröjning" innan hela fönstert följer med. Vet att man kan ta bort denna sk "fördröjning" men kommer inte ihåg var man gör inställningen.
 6. Libra63

  Drag-Släpp

  Var är det nu man aktivera dag-släpp? Alltså när man flyttar ett fönster tex Det står rent still här idag :-)
 7. Finns det något program som kan rekomenderas när man ska ladda ner filer från YouTube? Egentligen skulle jag bara vilja ladda ner ljudfilen och inte videon, går det?
 8. Hur löser jag detta? Problemet uppstår på ett par sidor på Facebook.
 9. Sidan ser normal ut. Det händer när man ska lägga upp "medelanden" från olika applikationer på sin egna och andras profiler.
 10. Vad göra åt detta? Har IE9! "Den här sidan har ändrats av Internet Explorer för att hindra skriptkörning över olika webbplatser" Problemet uppstår på Facebook.
 11. Problemet är löst! Tack för hjälpen :-) Anders
 12. Då var det dags för andra gången idag med ett nytt huvudbry :-) När detta meddelande kommer upp när man startar ett program är det då i själva programmet eller i Windows man ändrar inställningarna. Om det är i Windows, var hittar jag lösningen? "The program was started in compatility mode. As this can lead to undesirable effects, you should disable the compatibility settings" Har aldrig varit med om detta förr................
 13. Problemet tycks vara löst så här långt :-) Tack alla för hjälpen!!! Anders
 14. Tack Cecilia! Hittar R2 AV mappen men hittar inte hur jag ska avinstallera? Har gjort allt annat du tipsade om och nu går allt mycket snabbare :-) Avvaktar dock lite innan jag vågar säga att allt har löst sig ;-) Anders