Gå till innehåll

hazze34

Medlem
  • Innehållsantal

    69
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av hazze34

  1. Hittade drivisar till Win 10 beta som verkar funka till slut med mitt ljudkort SB X-Fi Series Support Pack 3.2 (02/08/2015) - Windows 10 support http://forums.creative.com/showthread.php?t=713796
  2. 10061 funkade klockrent att lägga in på min laptop, men på den stora datorn höll den på ett par timmar innan den satte igång att lägga in det, den fastnade på 83% + 93% o bara stod o tuggade, fick stänga av den X gånger innan det funkade Bägge verkar snabbare start menyn ser bättre ut förutom "effekt" som man undrar vart de kommer ifrån .
  3. Tyvärr så hjälper de inte webbläsaren pratar inte med dongen
  4. Ang 10049 Efter den så slutade dongen att funka en LTE MF821D. Har den via bredbandsbolaget och dom har ingen lösning ännu iaf. Datorn hittar den men start programmet för att skriva in lösen funkar inte. Någon annan som haft detta problem o har någon lösning ?
  5. Laddat ner o lagt in på 3 datorer nu på 2 av dom funkar de klocktent på den 3 nu så försvann starmenyn efter 2 dagar o vägrar visa sig. Den som den inte visar sig på är en asus X55a, någon som har någon lösning ? min tant ska ha den o kan inte så mycke.
  6. Problem med ljudet på 2 datorer Stationär med X-fi kort en laptop med Intel bägge strular får bara ut stereo inte 5,1 ljud Sedan så tycker jag att den startar segare och är seg i största allmänhet på bägge datorerna.
  7. Såg tyvärr inte på detta igår, hur blev det med att de skulle bli gratis ?
  8. De lustiga är att nu kommer jag in i felsäkert läge :/ Frågan är bara vad är de som e sabbat
  9. Hej, lyckades instalera det på min stora burk MEN fick ett annat stort problem istället, Datorn startar som den skall MEN när jag skrivit in lösenordet så börjar de rulla efter ca 3-5 secunder så kommer det en "blå" skärm som talar om att något blivit fel ock den skapar en felrapport som den tydligen skickar iväg, sedan startar den om. Samma sak händer hela tiden, har försökt att återställa men då måste man tydligen ha en skiva (laddat ner win 8 pro) o den ligger på datan som inte startar då e frågan någon annan som råkat ut för detta ?? Och har en lösning på problemet.
  10. Hej. jag testade detta med och skapade ett lokalt "konto" och sedan tillbaka med samma resultat. Nu tog jag bort de igen och kan inte Instalera om de testade även att göra en systemåterställning där jag visste att det fungerade men inte hjälpte de ... jaja de är beta inget att klaga på bara hoppas någon hittar en lösning
  11. Hej, spånat runt lite här men hittar inget ang detta, Insalerade W8 RP förra veckan o allt funkade kanon tills jag stängde av datorn helt, innan har jag bara stängt locket på min laptop. Efter detta så slutade Kontakter, E-post, Medelanden, Kalender fungera. med andra ord alla delar som har med Windows live biten att göra (tror jag) när jag prövar att starta något av detta kommer det upp ett fönster och de bara står att "det går inte att öppna E-Post" t.e.x. samma text på alla dessa. Jag har testat att ta bort dessa saker och lägga in dom igen men med samma resultat, allt som har med internet annars fungerar utan några problem alls Hade varit kanon om någon vet en lösning på detta, Har säkert glömt något men fråga så ska jag svara Datorn Tillverkare Acer Modell Aspire 5930 Total mängd systemminne 3,00 GB RAM Systemtyp 32-bitars operativsystem Antal processorkärnor 2 64-bitarsstöd Ja Lagring Total mängd hårddiskutrymme 220 GB Diskpartition (C:) 39 GB ledigt (110 GB totalt) Diskpartition (D:) 107 GB ledigt (110 GB totalt) Medieenhet (E:) CD/DVD Grafik Typ av grafikkort NVIDIA GeForce 9600M GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.2) Total mängd tillgängligt grafikminne 1789 MB Dedikerat grafikminne 512 MB Dedikerat systemminne 0 MB Delat systemminne 1277 MB Grafikkortets drivrutinsversion 6.2.8400.0 Primär bildskärmsupplösning 1280x800 DirectX-version DirectX 10
  12. hazze34

    Bluescreen

    Hej. har ett problem med grabbens dator o håller på att bli tokig, Det är en ny dator med W7 , jag får STOP Error 0x00000007E när den startar varge gång, tills jag gör den strömlös. Kollade lite på Microsoft men hitta ingen lösning på detta!! Någon som har erfarenhet av denna fel kod ???
  13. Hej. sitter här med grbben data o kommer ingen stans. han påstår som alla andra att han gjorde inget utan de "bara" kom. problemet är att datan spottar upp fönster hela tiden som försöker komma i kontakt med en sida som heter "http://www.operatorweb.cn/ac.php?q=winnie+the+pooh&aid=216&sid=new" jag har testat o rensat datan x antal gånger nu. alla säkerhets saker i windows är avstängda och går inte att sätta på heller, får inte ens igång virusprogram. Någon som kan tänkas ha hört om detta o vet va man kan göra Tacksam för svar...
  14. Hej. har kollat runt men hittar inget ang detta. har blivit ägare till en HTC touch HD med win 6,1 i funkar kanon förutom att den är på norska . Har pratat med htc ang att byta språk men enligt dom kan man inte o får inte göra de heller. då e frågan är de någon här som vet något om detta.
  15. Som du säger de kan funka o bör funka med Diablo 2 men tvivlar på att de kommer o funka med Diablo 3 när de kommer. Har ganska bra i futuremark 14,300 men de laggar i vissa spel ändå trots dessa "poäng"
  16. hazze34

    Windows 7 RTM

    Funkar klockrent på min med, men har problem att få ljudet att funka riktigt
  17. hazze34

    AC97

    Hej. Har lagt in Win 7 o de funkar klockrent MEN. hittade ett fel som jag inte blir klok på.... Jag har ljud i ALLA högtalare när jag testar i realtek panelen ÄVEN när jag testar i windows. Sätter jag att jag har 5+1 (vilket jag har) i windows hittar den de men när jag ska ställa in så är dom bakre borta, sätter jag de på 7+1 finns dom där men de låter ändå inte i dom när jag spelar musik t.e.x. Skumt. Sedan hittade jag drivisar 63,05 o la in men i windows säger den att de e 59,19 testat o lägga in 2 gånger med samma resultat... Då e frågan e jag ensam om detta eller har fler samma problem ??? Någon som har en lösning kanske.
  18. Jag har samma problem med en dator på jobbet inte o tänka på att ens spela mafia. testat både IE7 och IE8. får köra firefox på den datan då blir de klockrent o snabbt.den datan är så rensad den kan bli men 5 år gammal. kör med IE 8 hemma en med vista och en med win7 , dom funkar på FB utan problem. Och dom är inte 1 år gamla ens....
  19. Har haft samma problem med en bekants dator fick bara gamla verisioner att funka i den. efter att instalerat om win XP så fukade de.
  20. hazze34

    WIN 7

    tack men den har jag redan men då blir det att man inte kan uppgradera pga fel språk och det är det jag vill slippa.
  21. hazze34

    WIN 7

    Hej. har en fråga ang win 7. Jag har o testar fortfarande win7 o skulle vilja tesa de på min stationära med men vill inte att den blir formaterad pga att den är på svenska. då blir frågan kan jag som testar hämta ner en Svenk verision av win7 nu ?? Hasse
  22. Hej. Idag på min dator på jobbet hände något knepigt, har inte lyckats med detta innan. Det började med att jag inte kunde öppna ett fönster när jag skulle svara på ett mail i webb mailen, ser att de öppnar sig men de syns inte. kollar jag i aktivitetshanteraren ser jag att explorer är igång men ser den inte. tog bort IE8 o startade om med samma resultat, instalerade om IE då fick jag igång de iaf så jag kommer ut på nätet MEN nu när jag tittar så är titeln borta högst upp och längst ner i aktivitetsfältet står de inget heller bara tomma ie rutor. Jag kan INTE högerklicka när jag är inne i IE jag får inte fram menyraden heller kan inte klicka på favoriter längst till vänster ser att knappen rör sig men de öppnas inte. Har tagit bort allt va temp mapar o progran tömt allt va IE historia heter manuelt. inget hjälper. Spelar ingen roll om jag har internet kopplat eller inte. förövrigt funkar datan som vanligt de e bara IE som skiter sig på riktigt. Jobbigt när man har den som verktyg på jobbet. Tilläggas kan att firefox funkar klockrent.
  23. Hej på er alla. jag hade varit glad om jag haft en bank o sätta in dom på. åkte runt idag o skulle sätta in pengar på X antal NB banker, Dom hanterar inte kontanter längre, o va ska man ha en bank till om man inte får sätta in pengar på den ???, ang de andra ni prata om så har jag hört detta o delvis är de väl för att få bort "svart" pengar
  24. Japp har samma problem att de inte händer något, detta händer i både Vista & Win 7. bara o stänga ner all o börja om så funkar de.
  25. Kommer att sätta in nytt i laptoppen o testa o uppgradera den stationära. har kört win7 sedan betan kom o de funkar kanon på laptoppen o fick 1 timmes mer batteri tid på köpet. Klockrent op.
×
×
  • Skapa nytt...