Gå till innehåll

qrizze

Medlem
  • Innehållsantal

    101
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av qrizze

  1. tackar för snabba svaret men behövde inte filerna. datorn hängde sig. så slog av den och efter omstarten så fanns alla ikoner där.
  2. Startade datorn nyligen och upptäckte att ikonerna volym, nätverk och strömförsörjning är borta nere vid klockan. Vet att man kan avaktivera de och gick in och kollade ifall de var de. Vad jag ser så kan jag inte ens aktivera de. Har även startat om datorn. Men inget resultat. Jag kör windows vista home premium sp2
  3. Hejsan hoppsan! Var ett bra tag sedan jag skrev något på detta forum så tänkte skriva lite. Testade att installerade Windows 7 RC på en äldre bärbar och fungerade hur bra som helst. Datorn består av en Pentium M @ 1.4 ghz, 512 mb ram, Intel grafikkort på 16 mb, 40 gb hårddisk på 5200 varv. Över förväntan så fungerade det mycket bra, hittade alla drivrutiner förutom till grafikkortet (men bild är det iaf)
  4. qrizze

    Virtual PC

    självklart går det. När du följer guiden när du skapar en ny vhd så klicka på browse och välj en plats där de ska sparas.
  5. Jag laddade ner denna och gick fint. Men tog sin lilla tid. Håller på och installerar det nu. Återkomma efter min första rapport edit: Nu så är det installerat. Flyter på mycket bra. Mer än förväntat. Har tyvärr inte gått igång ljudet än. (Använder Virtuel PC 2007) och hade samma problem med windows vista när jag testade det. Snygg boot skärm var det med. edit2: Fick nu ljudet fungera
  6. Kan berätta att det fungerar klockrent för mig. Testade att installera SP1 nu fast jag inte gjorde när den var nyformaterad. Testade den att koppla ner den i viloläge och sedan starta upp den. Fungerade klockrent. Hur gjorde jag min installation då? 1. Installerade SP1 2. Installerade senaste drivrutinerna till grafikkortet (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...093〈=sv)
  7. jag har samma dator och har inte uppdaterat än till sp1. tur att du hade skapat denna tråd så jag inte gör samma misstag.
  8. Jag har med fått detta problem. Det fixades till genom att jag avinstallerade det programmet jag installerade innan ie och utforskaren innan de slutade fungera. Så testa alltså avinstallera det senaste programmet du installerade (då det vart fel) sedan laddar du hem den senaste uppdateringen på programmet.
  9. Gå in på sidan http://vixy.net/ skriv in youtube adressen till filmen och sedan välj format, och klicka på start. sen får du filmen nerladdad i det formatet du vill se det i
  10. qrizze

    Hörlurar

    Kopplar man in i line in så hör man sig själv. antog att han gjorde det.
  11. Jag hade vårstädning för 2 veckor sedan. Trodde att jag hade lagt en backup på hårddisk D. (Men de hade jag inte) När jag skulle formatera om så sa windows instalationen att C var D hårddisken och tvärt om. Jag började formatera utan att dubbelkolla (detta var på natten) och vipps så försvann 55 GB Musik. Tyckte de var rikigt najs. Så formatera inte på natten, gör en backup och dubbelkolla. De är mina förslag för att inte göra samma misstag som jag.
  12. Jag skulle lära mig html-grunder först. det gör du på adressen: http://www.webdesignskolan.com
  13. testa ladda ner tptest och kör det du kan ladda ner det på följande adress: http://www.tptest.se/documents/tptest/klient/tp312swe.exe publisera resultaten här.
  14. x86 = 32 bitars version x64 = 64 bitars version För att kunna köra 64 bitars versionen så kräver det att din prossesor är en 64 bitars prossesor och du måste ha windows xp (64 bitars version). Jag tycker att du ska köra 32 bitars versionen (x86). och antar att windows xp home inte finns i 64 bitars version så 64 bitars installationen kommer inte fungera så bra..
  15. <body> <embed src="filnamnet_på_filmen.filtyp" width="320" height="270"></embed> </body> Filnamnet_på filmen = ifall filmen heter film så ska de stå film där. .filtyp = filnamnet (qucktime = .mov) (windows media player = .wmv)
  16. Då får det tyvärr bli de drivrutinerna som fungerar.
  17. Vilket grafikkort har du? Har du testat med Beta drivisarna?
  18. testa med att ladda ner den senaste versionen av java och flash. Java: http://www.java.com/sv/download/manual.jsp Flash: http://www.adobe.com/shockwave/download/do...mp;promoid=BIOW Får du samma problem i andra webbläsare? ex. Firefox eller Opera.
  19. Fungerar det bra med det gamla så kör på de?
  20. qrizze

    Soundmax problem

    testa med att köra windows update. då hittade windows mina drivisar till mitt soundmax ljudkort.
  21. Finns massor av sånna program. en enkel google sökning så hittar du nog de. annars så fungerar amsn rikigt bra, den spelar in automatiskt den andras webcam.
  22. Problemet löst och tråden låst
×
×
  • Skapa nytt...