Gå till innehåll

elin.no1

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av elin.no1

  1. Ja, jag vet inte vad det är. Förmodligen så blir det tippen i helgen Men ett stort tack för all hjälp! Verkligen! Ha en forts. bra vecka , det ska jag försöka ha iaf. :
  2. Mm, jag har något som kallas för Utskriftsinställningar Tar en screendump på hur det ser ut .. http://server5.pictiger.com/img/158022/pic...printjaevel.jpg funkar länken?
  3. Jadu, den sa då inte till ang. någon kommunikationstest. ??? :- Men installationen är färdig. Men skrivaren fungerar inte som den ska iaf. >
  4. Hej Slänga nåt som funkar..... ;D Sista försöket...... Problemet kan vara att du godkänner Windows egen körning dvs att Windows själv känner av din skrivare, avbryt den körningen och kör på via setupen som du laddat ner då ska allting bytas ut. Det ska funka men Windows kan vara totalkorkat med gamla drivrutiner. Sedan måste du få ett Kontrollcenter via Start>Program>Canon någonting. Problemet är ju det att jag inte godkänner någonting utan XP kör sitt eget lilla race med drivrutinerna, rätt va det är så har den hittat skrivaren och drivrutinerna utan att jag godkänt eller nånting. Den gör det automatiskt, finns inte så mkt man kan göra då? Känner att jag blir inte klok på detta, blir bara mer och mer irriterad och ja, jag kallar skrivaren för diverse fula saker *fniss* :
  5. Hej Om du först går in i Kontrollpanelen > Skrivare och Fax och tar bort skrivaren som steg 1 sedan installerar du det nya programmet inkl drivrutiner borde det bli bättre Ser du Canons kontrollcenter för skrivaren ? Där har du allting för att felsöka färgpatroner, test utskrifter mm mm Hej! Tack för att du försöker hjälpa mig. Det är snällt , men jag får nog ge upp nu. Inget har hjälpt :( Jag ska slänga skrivaren har jag bestämt mig för.
  6. Ja, det bör fungera. Men det gör det inte. Står fortfarande 2002 och inte 2003. Jag funderar allvarligt på att slänga skrivaren, den verkar ju inte fungera som den ska iallafall. :'(
  7. Hej Ofta är drivrutiner som följer med exempel en skrivare ofta gamla redan när de lämnar fabriken Ser du din version ? Den här är iaf den senaste: http://software.canon-europe.com/software/...5264.asp?model= Prova installera den och patcha sedan. Hej!! Den på sidan du angett är ju ifrån 2003, jag kollade i enhetshanteraren och på min står det 2002. Så, jag laddade ner den nyare drivrutinen ,avinstallerade den gamla drivrutinen, uppdaterade. Datorn sa åt mig o starta om, det gjorde jag. När jag kommer in i datorn så har XP automatiskt hittat en drivrutin åt mig, så... Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har prövat att uppdatera drivrutinen inifrån enhetshanteraren, men det har inte gett något resultat, får bara starta om datorn, men sen när jag kommer in i datorn igen, så står det fortfarande 2002 och inte 2003. :o :o EDIT Tänkte på det, det finns väl något som heter Plug and Play? Kan det vara det som är problemet? Kan man stänga av den , så att XP inte letar efter en drivrutin som finns inne i XP automatiskt. Så man kan få chansen att välja vilken drivrutin själv.?? *SVAMMEL* Hoppas nån förstår vad jag menar ... ??
  8. Hm, så du menar att om jag tar ut den svarta patronen eller den med färg - Så kommer problemet vara löst? :- Ja tror det. Har du ingen inställning i skrivarprogrammet för färg eller svartvit? 8) Jag har nog inget skrivarprogram, utan jag har installerat drivrutinerna och sedan försökte jag skriva ut ett A4 med hjälp av några "test" som fanns när jag tog egenskaper på skrivarikonen på kontrollpanelen. Det var där jag såg att det inte funkade som det skulle,utan blev bara rosa hela tiden. Sedan gick jag till anteckningar och skrev några bokstäver för att testa att skriva ut, men det blev helt tomt då istället. Inte ens den rosa färgen kom. Och när jag försökte skriva ut en dvdcover,så blev det rosa.
  9. Hej! Programen du nämnde ovan, finns med på skivan som man fick med skrivaren. Och eftersom jag inte planerar att skriva ut några foton,så känns det lite onödigt att installera programen,som är för sånt. Jag har dock uppdaterat med patchen från sidan du angett. -> 19. Windows XP + Service Pack 2 Update Patch (1.0). Ska testa om det blivit något bättre , om det kanske har löst mitt problem med patchen. :- EDIT Problemet kvarstår , även efter patchen. Bara rosa!
  10. Hm, så du menar att om jag tar ut den svarta patronen eller den med färg - Så kommer problemet vara löst? :-
  11. Hej! Får inte min Canon MPC200 Printer att fungera som den ska. Problemet är att skrivaren vägrar skriva ut nån annan färg än rosa, det finns en färgpatron och en svartpatron i, som fungerar (nya) men, ändå envisas den med att skriva enbart med rosa. Jag har installerat drivrutinerna korrekt. : Jag har XP med SP 2. Om det kan vara till nån hjälp? Nån som varit med om liknande, som har nån idé? Liiiite Frustrerande detta. All hjälp mottages , Tack!
×
×
  • Skapa nytt...