Gå till innehåll

Botemedlet

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Botemedlet

  1. Det var en IDE-disk, med en bred kontakt. Jag sökte på fem olika stora forum för dator-intrsse, men inte en enda post hade denna enkla lösning. tack för svaret Venom
  2. tackar har du/ni något tips om hur jag kan lösenordsskydda en fil? (ja, disken är NTFS-formaterad och den används inte av operativsystemet)
  3. Okej, installerat min nya hårddisk, formaterat och partionerat, men hur kan jag lösenordskydda? jag fick ett tips om att man kunde klicka i nedanstående ruta men den går inte att klicka i (på någon mapp på hela datorn?!) hur ska jag göra så jag kan lösenordsskydda/kryssa i den?
  4. Jag ska köpa den imorgon men jag vet inte vilken hårddisk jag har än. jag tror det är en SATA men itne säker, kan ni kolla på print-screen och säga vad ni tror?
  5. Är det något jag behöver tänka på när jag installerar disken? När jag kollade på JMEdata.s hemsida så kommer där upp ett "Promise Ultra DMA-133 PCI IDE Controller Bulk" som Glöm Ej. är detta något nödvändigt? jag trodde det räckte med att använda den kontakten som finns i datorn?
  6. Jag tror det Tack Följdfråga : Har Ni något tips om någon bra hårddisk som är prisvärd? Storleksordning >200GB
  7. Jag behöver mer hårddiskutrymme och vill inte ha en extern hårddisk till så jag tänkte sätta in en. Nu är jag frågan vilken jag ska använda, mååste jag använda samma som redan sitter i? (ATA, IDE, storlekar) osv eller spelar det ingen roll? I manualen så står där ingen specifik modell som sitter i för tillfället (grundutförandet) men spelara det någon roll vilken jag sätter i?
×
×
  • Skapa nytt...