Gå till innehåll

Artisten

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Artisten

  1. De webbaserade systemen jag använder fungerar bara för IE, har testat.
  2. Visst kan man använda en annan läsare men det hjälper inte mig som använder webbaserade datasystem som bara är programerade till att fungera i IE så det löser inte mina problem på två minuter..... Datorn är upp to date med alla uppdateringar och SP. Jag får nog ge upp, installera om och samtidigt trösta mig i allt arbete med en SSD disk :-)
  3. Det funkar bra i 9:an attt göra återställning, men det har jag även provat och det fungerar inte. Kan inte göra en systemåterställning för då förlorar jag annan viktig data..... :-(
  4. Hej! Jag har helt plöstligt fått problem med Internet Explorer 9. Vissa sidor fungerar inte, typ www.telia.se, www.alltomwindows.se, dessa sidor blir helt vita sedan kommer det upp en skylt som säger att internet explorer har ändrats till kompatibilitetsläge och sidorna visas inte ändå. Jag har avinstallerat IE 9, installerat igen,men då gick det inte att installera igen men fick lite tips här på sajten så det löste sig men problemet med de vita sidorna kvarstår. Har kört IE 9 utan tillägg, tagit bort Java, Flash mm. fungerar fortfarande inte. Har avinstallerat via CMD, installerat igen, funkar inte..... har testat installera från WU och genom exe fil fungerar fortfarande inte. Det sista jag testade var att starta Windows 7 utan autostartobjekt och övriga tjänster (cleanboot), körde win update och installerade IE 9, funkar fortfarande inte. Jag går banne mig bet på detta problem och vägrar göra en total ominstallation. Är det någon som har ytterligare tips? Jag kör IE 8 nu och det fungerar bra men vill ju ha IE9 Det är inte alla sidor som beter sig på detta sätt men det är många och det är inte fel på sidorna eftersom de fungerar fint på min laptop med IE9.
  5. Körde en Clean Boot och installerade SP1 och det fungerade bra. Tack för tipset!!!
  6. Hej! Nu har jag testat att installera Windows 7 SP1 på min stationära dator 5 ggr. Installationen går till 70% och sedan står den där och tuggar i 30 minuter för att sedan startas om 3 ggr och till slut kommer man till inloggningsrutan och återställning sker. När man sedan är inloggad i windows så kommer en ruta upp som talar om att det inte gick att installera SP1, man får 2 val för felsökning. 1. reperara Windows update, 2. installera en fil som fixar wu, Kb 947821. Jag har gjort allt de rekomenderar, även stängt av virusprogram och alla andra aktiva program men får tyvärr samma felmeddelande. Testade att installera på min laptop och det gick hur fint som helst! Någon som har tips?
  7. Tack tack men detta är testat sedan tidigare, felet uppstår även vid manuell installation.
  8. Tjena och tack för ditt svar. Tyvärr har jag redan testat dessa, artikeln på felkoden gäller windows update men jag har problem även om jag installerar manuellt. Har även kört Office diagnostik och där visas allt ok. Fler förslag?
  9. Jag kan inte installera några uppdateringar till Office 2007 suiten. Via Windows update får jag felmeddelande "kod 80070643". Installerar jag uppdateringarna manuellt genom att ladda ner varje fil för sig så får jag 2 st meddelande, "installationen misslyckades" och "uppdateringen av skräppostfilter bla bla bla ..... har slutat fungera". Kör Windows Vista Enterprise SP1 med Office Enterprise SP1, Det är bara uppdateringarna till Office som inte fungerar, alla övriga fungerar fint. Office uppdateringarna slutade fungera i april så alla uppdateringar fram tills dessa har installerats via Windows update. Officepaketet är äkta programvara och verifierad. Har kört en reparation av Office utan resultat. Vill helst slippa avinstallera officepaketet, tar sådan tid att konfigurera alla konton i Outlook igen. Någon som har haft samma strul, eller har något förslag? ...... håller på att bli tokig!!!
×
×
  • Skapa nytt...