Gå till innehåll

csommar

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

csommar's Achievements

(1/8)

  1. Hej. Har uppgraderat från Xp till Vista 64. Försökte installera ett favoritprogram (Unlocker) men det fungerar inte i Vista 64 bara i Vista 32. Tips önskas på ett liknande program som skall fungera i Vista 64 önskas ..... Det skall vara freeware.
  2. Dra på trissor ...... Helt plötsligt fungerar det efter en omstart Jag har gjort detta massor av gånger men nu funkar det helt plötsligt. Tack alla som har hjälpt till.
  3. Har testat både admin och inte ..... Skall avinstallera starta om installera och starta om en gång doch se om det hjälper. Återkommer igen
  4. Hej igen. Testat att installera den som administratör (höger klick) och bara att köra filen. Får inte upp valet under Arkiv Tog hem filen från länken och även testat att söka upp den från MS download center. Fungerar inte ändå. Me 2 !
  5. Jodå... jag har programmet liggande här bland mina gamla klenoder... För mig slutade det fungera i och med Outlook 2007. Det var ett smidigt schemalagt job som skötte pst-kopieringen i bakgrunden. http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Jag sökte nu igen och någon verkar ha fixat till det. Det supportar nu även 2007 (och Vista). http://www.mydigitallife.info/2007/11/23/b...-backup-add-in/ Efter installation lägger sig add-on som ett tillägg i File-menyn som Backup... Tack för tipset .... tyvärr fungerar denna inte på Vista x64 Har kört denna på Outlook 2007 i Xp tidigare och den funkar där. Förbannat synd att man inte kan få det att fungera i Vista x64 .... Inget annat tips på ett likvärdigt och lättamvänt program ??
  6. Det behövs inget program för att backa upp en Outlook .pst-fil.... gå till: Arkiv / Importera och exportera.... välj Exportera till en fil / Personlig mappfil, sen är det bara att välja vilken info du vill ha med, och var filen skall sparas! Det vet jag att det fungerar MEN ..... det är lätt att glömma av. Microsofts program (som intye fungerar längre) påminner dig om när det är dags.
  7. Hej alla. Jag har under många år använt ett program som backuppade min pst fil i Outlook. Det var ett gratisprogram från Microsoft. Nu har jag bytt till Windows Vista x64 och då fungrar inte det programmet längre. Det går att installera men sedan syns inte programmet någonstans i datorn eller i Outlook 2007. Det fungerade med Outlook 2007 i Xp. Någon som har ett förslag på ett liknande GRATIS program ??
  8. Vilken modell är det? Vilket operativ ? Jag har 2 st USB2 diskar från F A porche en på 30 och en på 250. Kör xp och då behövs inga drivisar.
  9. Jag letar efter ett gammalt mail. Hur öppnar jag en .dbx fil ?? Kör Outlook 2003
  10. Hej alla. När jag skickar mail så stämmer klockslaget hos mottagaren ... (om jag skickar 06.15 så stämmer det hos mottagaren som ser att mailet är skickat 06.15.) MEN när jag tar emot mail så är de tex. skickade 06.15 men hos mig så står de att de är skickade kl 07.15. Så det diffar på en timme. Detta gäller ALLA som mailar TILL mig oavsett avsändare. Allt som har med vintertid/sommartid samt klocka stämmer i min dator. Skall även tillägga att det är Outlook 2003 det gäller Några tips ?? Sommar
  11. Verkar inte som det går med Win 98 setupen. Ingen sim hittar drivisar för ME. Skall tydligen finnas enligt oki support men de har inde de drivrutinerna kvar i sin databas pga äldre än 5 år ......
  12. Med en dvd rom kan du läsa /spela upp och kopiera dvd till din dator men om du skall bränna ut den på en tom dvd så behöver du en dvdbrännare och det verkar inte som du har det. Sedan finns det många bra kopierings program för dvd. Tex dvdshrink. OBS! Tänk bara på att du inte får kopiera hyr filmer m.m pga rättigheter.
  13. Bra idé. Skall testa detta ... Den är antik men skriver jättebra i win 98.
  14. Någon som vet var jag kan få tag i en fungerande drivrutin till ovan nämda skrivare ?? Har laddat den på driversguide men den funkade inte. Har Googlat men hittar ingen och de som finns i Xp vill inte heller funka Hjälp någon .....
×
×
  • Skapa nytt...