Gå till innehåll

Enkido

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Enkido's Achievements

(1/8)

  1. Jag har nu provat att starta windows i felsäkert läge och stänga av.. Men det funkar ändå inte.
  2. Meddelandet jag får är "Windows is shutting down". Jag hittade nånstans att man kan ändra i regedit (Winlogon/Poweroffaftershutdown) eller nåt sånt. Men det hjälpte inte heller, jag kunde höra att det klickade och ville stänga av, men ingenting hände. Det konstiga är att det funkade förut. Det slutade fungera efter installation av nånting som jag inte kommer ihåg nu.
  3. Hej. Jag har ett problem. Min dator vill, av någon anledning, inte stänga av sig längre (Jag har windows XP). Och efter lite forskning så läste jag att man ska aktivera nånting under fliken "APM" i power options. Men jag kan inte hitta den fliken... De flikarna jag har där är: 1. Power Schemes 2. Advanced 3. Hibernate 4. UPS Och ingen av de har det jag är ute efter... Så jag undrar hur man kan "enabla" APM fliken. Jag har kollat i BIOS och ACPI status är enabled. Vore tacksam för ett svar eller kanske tips hur jag kan få datorn att stänga av sig. Tack på förhand
  4. Hej. Jag försöker koppla datorn till TV. Jag får ljud och bild men bilden är svartvit. Jag har en Geforce4 MX 440 med AGP8X i datorn. Jag ändrar i inställningen från NTSC till (jag har provat alla "Pal" som finns listade, M, N, B, G...) Men det har inte hjälpt. Finns nåt som jag har glömt eller borde göra. Snälla hjälp mig.
  5. Hej. Jag har ett problem. Jag har en compac armada m700 med windows xp pro. jag fick problemet igår... Det finns en "Fn" knapp som gör att det blir andra tecken än de standard tecknen som finns på tangent bordet. och den knappen verkar helt plötsligt omvänd. som a den är nedtryckt hela tiden (Och om jag trycker ner den under skrivning så blir det rätt). jag har provat att tabort tangentbordets drivrutinen och installera om den men det har inte hjälpt. finns det nån som kan hjälpa mig? Tack på förhand,
  6. Hejsan! Jag tänker installera ett grafikkort i datorn. Kortet är geforce 6600 gt PCI express. Men jag har bara vanlig PCI slot på datorn (Har även AGP, men det är en annan femma). Vad händer när jag installerar kortet. Kommer den att fungera överhuvudtaget eller kommer den bara att förlora lite prestanda? Vore jätte tacksam för ett svar. Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...