Gå till innehåll

Ragowit

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Ragowit's Achievements

(1/8)

  1. Ragowit

    Blåa filnamn?

    När man kollar runt på filer i utforskaren så brukar filnamnen vara i svart text. Men vissa utav mina filer står i blå text, vad betyder det? Ett exempel: http://bayimg.com/GaeBOaaBJ
  2. Jag använder OneCare just nu och tycker att det har fungerat hur bra som helst. Iaf för mig. Problemet mitt är dock att mina gratis 90 dagar snart går ut, och för att betala för mer dagar måste man för tillfället vara bosatt i USA, annars kan man inte betala... Det var därför jag undrade när produkten skulle komma till Sverige, så jag kan betala för mer.
  3. Någon som vet när denna produkt kommer till Sverige?
  4. Jag försöker dela min Internetanslutning och till min hjälp har jag min dator med två stycken nätverkskort och den andra datorn med ett nätverkskort. Båda datorerna använder sig utav Windows XP SP2. Min dator (den med två nätverkskort) så har jag det ena kortet mot Internet och det fungerar fint och surfa och allt som vanilgt. Det andra kortet har en nätverkssladd till den andra datorn. Jag har kört windows egna 'Network Setup Wizard' på både min dator och den andra datorn för att försöka få detta att fungera. Dock utan resultat... Den andra datorn får inte Internet hur jag än gör. Har även testat skriva in IP-nummer och sådant manuellt på den andra datorn (precis som det står i FAQ här), men det hjälpte ingenting. Jag lyckas pinga den andra datorn från min dator, men inte vice versa. Dock så kan jag försöka pinga mitt datornamn från den andra datorn och han lyckas lista ut vilket IP-nummer han ska försöka nå, men det blir bara "Begäran gjorde time-out" (eller vad det nu står exakt..) Båda datorerna kör vanliga Win XP brandväggen. Jag har även testat med två olika nätverkskablar mellan datorerna, problemet kvarstår. I somras gjorde jag detta med exakt samma datorer och då fungerade det klockrent, förstår inte varför det inte fungerar nu denna gång... All hjälp uppskattas.
×
×
  • Skapa nytt...