Gå till innehåll

claes30

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av claes30

  1. Ok! Har ett nätverkskort. Ingen Real Player installerad (Real Alternative dock!) De program som jag har haft problem mednätverksadaptern har varit "Replay AV 8 & WM/RM Recorder 10". Vill spela in ifrån www.sr.se, framför allt ifrån gamla program som ligger i deras "Lyssna Igen-arkiv".
  2. Hallå! Skumt problem uppstår när jag skall använda program för att spela in internetradio så säger programmet - "Could not detect any network adapters"!? Att surfa funkar utmäkt, så vad göra för att lösa detta lilla dilemma?
  3. Hej! En undran här. Har förstått att en recoveryskiva endast är till för den specifika dator den föjer med. Men om man nu gör en sådan här skiva går det då installera den på en ny dator eller är det att hoppas på för mycket!?
  4. Vista & XP på samma dator fast på olika hårddiskar el. annan partion. Vill bara veta om den här uppsättningen på något sätt kan funka. Har precis köpt en ny burk med Vista förinstallerat ifrån Dell. Ifrån min gamla burk vill jag använda hårddisken med det OS:et som är ett förinstallerat XP, antingen via ett kabinett eller en adapter (Pata till Sata). Jag vet förståss att det inte är lagligt men eftersom jag inte gör något för att tjäna pengar så har jag inga skrupler om det, sas. Så alla experter därute går detta att fixa på något sätt?
  5. Har ett problem med outlook express version 6, när jag får ett mail som innehåller länkar, så händer det inget när jag klickar på dom. Vill att länken ska öppnas i ett nytt explorer fönster. Nån som kan hjälpa mig med det?
  6. Hej! Glömde nämna att det är bara med AVI-filer detta fenomen händer. Och det är inga korrupta filer från början men filen som "stannar" kvar blir korrupt av någon anledning eftersom den ej går att radera. Att köra chkdisk hjälper inte! Gick in i Reg.edit och fram till 87D62D.... men InProcServer32 var inget som jag såg där bara: Standard REG_SZ Avi properties handler.
  7. Skumt var ordet som beskriver läget på min dator. Ibland när jag klipper ut en fil (eller kopierar den), för att flytta på den till en annan hårddisk så flyttar sig visserligen filen men filen blir också kvar på den ursprungliga hårddisken och går där då ej att radera förrän man startat om datorn!?!?!?
×
×
  • Skapa nytt...