Gå till innehåll

Fifi

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    obygden

Fifi's Achievements

(1/8)

  1. Fifi

    quicktime

    Woohoo det funkar!!! ;D Plun, ich loves you!! :-* Hihi, underbart, blir så himla trött när ingenting funkar så nu är fifi glad igen. Har såklart Firefox TACK!!
  2. Fifi

    quicktime

    Hade 10:an på WMP, men laddar ner 11 nu, hoppas att detta kommer vilja sig. Laddar ner qt nu igen, kommer väl ta ett par minuter till. Är det något speciellt som jag ska tänka på med installation? Minns inte om den frågar saker eller sådant, något som ska klickas i eller sådär? Har minne som en guldfisk. Tack. Hihi.. katter är bra..
  3. Fifi

    quicktime

    Har visserligen testat det flera gånger men gör det gärna igen. När man ska spela upp quicktime-saker så kommer det där q:et och sedan ett frågetecken framför. Använder www.sheba.se som "testsida" Återkommer med om det funkade!
  4. Fifi

    quicktime

    :-X Arrgh, jag hatar att formatera hårddisken, har ju ingenting att spara mina filer på och sådant.. Men gör ett försök med CC, ska även göra en rensning i felsäkert läge och hålla tummarna.. Rapporterar om hur det går med usla Quicktime när vi vet.. jag och min lilla Darklord Flugsvamp [min älsklings namn ].. vill inte döda honom. Men men, tack tack för hjälpen i alla fall!
  5. Fifi

    quicktime

    Sådär, har alternative nu, och har kryssat i allt som skall fungera men det går fortfarande inte.. när jag trycker på konfigurera quicktime kommer det upp felmeddelande..
  6. Fifi

    quicktime

    Hej! Jag har precis uppdaterat quicktime, och nu fungerar i stort sett ingenting. Blir vansinnig. Någon mer som har detta problemet? Eller har en lösning? mvh Fifi
  7. Hej! Jag undrar hur man gör för att få en bild som bakgrund i en iFrame där den inte upprepas och där man kan placera knappar "på". Har ingen aning om hur stylesheets i css fungerar och tänkte fiska efter lösningar här.
×
×
  • Skapa nytt...