Gå till innehåll

Xyrax

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Xyrax's Achievements

(1/8)

  1. Jo men det är är itne BIOS utan chipset drivers, letar efter äldre bios!
  2. Sitter på ett nForce 3 chipset med det senate bioset till mitt K8N 250gb moderkort, version 2.1. Men detta bios fungerar väldigt dåligt för många och jag undrar hur man kan hitta det förra bioset. Har letat på sidan som en galning och har även använt live update men den hittar bara senaste, likadant på sidan, visas bara den senaste. Tacksam för hjälp!
  3. Hej! Har precis fått hem min ANDRA Sata disk då jag trodde den förra var trasig men den nya gör precis samma som innan. Den hittas i BIOS men efter windows installationen, eller ja, halva i alla fall så startar ju datorn om sig själv. Därefter när man kommer till Windows logot så tuggar den bara. Inget händer. Detta är precis innan själva windows installationen ska starta. IDE diskarna funkar dock perfekt inga som helst problem där. Jag har testat minnena, kollat temperaturer, ja allt. Har även bytt nätagg, grafikkort, disk osv, nya kablar. Den här senaste sata disken är precis spitter ny och den gör precis som förra gjorde, alltså inget fel på den. Är det moderkortet då?
  4. Tjenare! Vill bara tacka dig för hjälpen! Jag provade mitt grafikkort i 2 olika datorer idag och de blev precis som min blev. När jag provade ett annat i min dator så försvann problemen direkt! De på komplett sa att jag skulle skicka in det och det ska jag göra imorgon, felet är ganska självklart nu. Lite synd när man betalar nästan 4000 kr för ett grafikkort, väntar på att de ska komma och sen bara ha problem i 2 veckor med det innan man kommer på vad det är för fel. Menar, grafikkortet var ju ändå de sista jag misstänkte eftersom det var den delen som var nyast. Men så kan de vara ibland, nu är de bara att skicka in ochj vänta på ett nytt. Jag skrev i felbeskrivningen att jag använder senaste drivrutinerna till allting, grafik, moderkort, senaste bios, mus osv. Tack för hjälpen återigen
  5. Jag har löst problemet! Allting började efter jag köpte det nya grafikkortet. Idag stoppade jag in ett GeForce 2 från en gammal burk och problemen försvann direkt!
  6. Japp! 5.11 är det som jag kör just nu! Jämförde lite och det är samma versioner tydligen på MSI och NVIDIA
  7. När jag väljer destination att tanka ifrån så säger den you do not have permission
  8. synd att det inte går att tanka hem de drivrutinerna som finns där Till Nforce har jag 5.11 från NVIDIA's hemsida. Bör väll inte göra någon skillnad om jag har MSI's egna?
  9. Oj vad mycket nyttigt det fanns på den där sidan! Ska kolla igenom det och installera samtliga grejer. Återkommer! Förresten, tack för att du hjälper mig!
  10. Jag har antivir och har sökt igenom datorn efter virus, även spyware och sånt. Den är ju trotts allt nyformaterad och det var samma skit innan jag började surfa. Det konstiga är att när jag bytte hårddisk så fortsatte den med samma problem. Om man kopierer något, typ en film eller många mp3 filer så segar datorn ner sig rejält. Allting började efter jag bytte grafikkort och skärm, kan det ha något med det att göra? Att grafikkortet är trasigt eller nått? Tempen på det är 46 grader enligt nvidias drivrutiner.
  11. Mus: Logitech MX518 med sladd med drivrutinerna: setpoint247enu Senaste direct X installerade precis senaste från microsoft. Rubbet från winupdate. Enda skyddsprogrammet är windows firewall. Har rensart med CCleaner. Tyvärr kvarstår problemet. Har jag firefox igång med massa tabbar på olika sidor och inget annat igång så hackar musen väldigt mycket när man drar den över skärmen.
  12. Jag har installerat MSI Live Update nu och har kört Auto Search. Current bios version: 2.10 - online: 2.10 Live Driver: "you current version was updated and optimized Har senaste på dom.
  13. Hej! Jag har senaste bios till moderkortet. Jag kör även med NVIDIAS egna drivrutiner, eller ja, de senaste på GURU3d. Men jag ska prova med NVIDIAS från deras hemsida. Tror dock inte det hjälper för problemet uppstår när hårddisken tänker, men ändå inte, för när jag har explorer igång och inget annat så är det samma problem.
  14. Hej! Jag köpte för cirka 2 veckor sedan ett nytt grafikkort, GeForce 7800 GS Xtreme från XFX, komplett.se Problemet är nu att datorn har blivit seg på något sätt. När hårddisken läser eller skriver så börjar musen hacka nått fruktansvärt och den hänger inte riktigt med längre. Det är likadant när man har igång Firefox eller Explorer. Jag trodde att hårddisken höll på att dö så jag provade med en annan hårddisk nu, en vanlig IDE hårddisk och det är samma fenomen här. Sen tänkte jag att det kanske är nätagregatet som inte är tillräckligt starkt, det är på 360W. Tittade i manualen till grafikkortet och det står att det krävs 350W. Så jag stack ner till stan och köpte ett 450W nätdel. Men nu är problemet fortfarande inte löst. Spelen har även en tendens att frysa till ibland. Jag har provat en annan mus, fortf samma problem. Har som sagt provat en annan hårddisk och nytt nätaggregat och det är samma skit ändå. Har formaterat windows, installerat senaste drivrutinerna till allt. Har även kollat temperaturerna på CPU, hårddisk osv men allt är som vanligt där. Har även kört memtest för att kolla så att minnena är ok och det var inga fel på dom. Windows update är kört också, defragmenterat, scandisk osv. Inget verkar hjälpa. Jag blir tokig snart. Datorn är inte klockad och har inte varit det heller. Min dator: Athlon64 2300+ (2.2ghz) MSI K8N-Neo 250GB Nforce 3 Nvidia Geforce 7800 GS 450W nätdel 7 GB vanlig IDE hårddisk just nu, innan en Maxtor 250GB 16MB SATA disk. 3x chassifläktar varav en precis bakom hårddisken som blåser på den. Jag har slut på ideér nu, behöver verkligen hjälp. MVH
×
×
  • Skapa nytt...