Gå till innehåll

Edvin

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Edvin's Achievements

(1/8)

  1. Libra63: har du inte "Dokument" i startmenyn med undermapparna "mina dokument och mina bilder" och under dom finns olika dokument och bilder som man varit inne på tidigare, undrar om det är det du menar.
  2. Kanske detta kan vara nåt av värde: http://forum.directconnect.se/archive/index.php/t-3983.html Jag har inte testat det utan såg det på ett annat forum som ett tips.
  3. Edvin

    Mina dokument

    Högerklicka på "mina dokument"/ egenskaper så har du tips där, bl.a dra mappen till delade dokument.
  4. Min ena grabb har en extern disk som också blir jättevarm efter en stund och han har den inkopplad jämt men det har inte varit några problem. och med jämt menar jag ofta dygnet runt.
  5. Malou: jag tycker supporten var snorkig och nonchalant som inte ville hjälpa dej, undrar varför han då sitter där...kan de vara fikarasterna han är ute efter?.
  6. Här är AC 97 Audio nerladdning om du vill köra in helt nytt: http://download.pchome.de/local-download.p...D=3441162726449 Klicka bara: "Zum Download klicken Sie hier!" så kommer nerladdningen. Jag använde den själv nyligen och den funkar bra.
  7. Edvin

    Vad är det här?

    Annars finns det väl så du kan återställa tidigare drivrutin på egenskaper/drivrutin, gjorde samma uppdatering förut men ljudet försvann då.
  8. Kul att det funkade för dej, ha en bra dag, själv ska jag åka och jobba. ;D
  9. följ bara installationen så ska det funka sen.
  10. Det styr ljudenheter på datorn, sök bara på "Realtek AC97 Audio" och installera ska du se att det funkar.
  11. Hade liknande problem en gång men laddade ner "Realtek AC 97 Audio" och sen funkade ljudet också.
×
×
  • Skapa nytt...