ThomasLindgren

Medlem
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

Om ThomasLindgren

 • Rank

Kontaktmetoder

 • MSN
  thomas@jolie.nu
 • ICQ
  0
 1. Fick tipset att bocka av "Automatically detect settings" under "LAN settings" och då hoppade både IE och WLM igång direkt. Får hoppas att det håller sig så här nu.
 2. Idag är det tillbaka på samma ställe igen, IE och WLM funkar inte, trots att jag inte gjort några som helst förändringar eller installerat några program.
 3. Jag avinstallerade Kaspersky Antivirus och gjorde sen en regsvr32 softpub.dll. Kollade proxyinställningarna i IE och WLM och bekräftade dem (de var rätt hela tiden). Då försvann utropstecknet i WLM connections och allting funkade som det skulle igen. Mycket skumt.
 4. Helt plötsligt så slutade Live Messenger och Internet Explorer 8 att fungera. Höll på att surfa på några siter och det gick bra, men det gick inte att öppna nya fönster. Live Messenger fungerade som det skulle. Jag startade om datorn för att se om det kunde göra någon skillnad. Efter det så går det inte att starta Live Messenger, den påstår att tjänsten inte är tillgänglig men tjejen kan logga in och det går att logga in på Web Messenger. En felsökning ger ett utropstecken vid "Nätverksportar" med kommentaren om att det kan vara felaktiga proxy- eller brandväggsinställningar. Några sådana fel
 5. Ja så har jag gjort, ändå så slänger Vista småfiler i papperskorgen. Stora filer går alltid bort direkt däremot.
 6. Jag har inaktiverat papperskorgen men likväl så flyttar Vista de raderade filerna till papperskorgen. Hur i hela friden ska jag lyckas få dem raderade direkt utan att tvingas hålla inne shift?
 7. Ringde även jag till Microsoft och efter 4-5 minuters väntan så var det inga problem att få en länk och lösenord till hotfixen mailad till sig.
 8. Tackar. Hittade på några fler ställen så jag ändrade där också.
 9. Jag installerar alla program i "D:Program" men varje program vill ju installera sig i "C:Program". Kan man ändra någon inställning så att jag slipper ändra mapp varje gång ett program ska installeras?