Gå till innehåll

ThomasLindgren

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av ThomasLindgren

  1. Fick tipset att bocka av "Automatically detect settings" under "LAN settings" och då hoppade både IE och WLM igång direkt. Får hoppas att det håller sig så här nu.
  2. Idag är det tillbaka på samma ställe igen, IE och WLM funkar inte, trots att jag inte gjort några som helst förändringar eller installerat några program.
  3. Jag avinstallerade Kaspersky Antivirus och gjorde sen en regsvr32 softpub.dll. Kollade proxyinställningarna i IE och WLM och bekräftade dem (de var rätt hela tiden). Då försvann utropstecknet i WLM connections och allting funkade som det skulle igen. Mycket skumt.
  4. Helt plötsligt så slutade Live Messenger och Internet Explorer 8 att fungera. Höll på att surfa på några siter och det gick bra, men det gick inte att öppna nya fönster. Live Messenger fungerade som det skulle. Jag startade om datorn för att se om det kunde göra någon skillnad. Efter det så går det inte att starta Live Messenger, den påstår att tjänsten inte är tillgänglig men tjejen kan logga in och det går att logga in på Web Messenger. En felsökning ger ett utropstecken vid "Nätverksportar" med kommentaren om att det kan vara felaktiga proxy- eller brandväggsinställningar. Några sådana fel finns inte då det inte finns någon proxy och den enda brandväggen är Windows egna, ingen skillnad vare sig den är aktiverad eller avaktiverad. Reparera ger heller ingen skillnad. Inte nog med det, Internet Explorer fungerar inte heller, visar "Internet Explorer cannot display the webpage" på varenda sida jag försöker gå till. Har letat överallt och försökt med en massa olika sätt men på inget sätt går det att få igång IE8 igen. Vad kan vara fel? Inga problem att surfa med ex. Firefox, och alltså att använda MSN Web Messenger. Även email fungerar bra. Jag använder Live Messenger 2009 samt den publika betan av Windows 7 x32.
  5. Ja så har jag gjort, ändå så slänger Vista småfiler i papperskorgen. Stora filer går alltid bort direkt däremot.
  6. Jag har inaktiverat papperskorgen men likväl så flyttar Vista de raderade filerna till papperskorgen. Hur i hela friden ska jag lyckas få dem raderade direkt utan att tvingas hålla inne shift?
  7. Ringde även jag till Microsoft och efter 4-5 minuters väntan så var det inga problem att få en länk och lösenord till hotfixen mailad till sig.
  8. Tackar. Hittade på några fler ställen så jag ändrade där också.
  9. Jag installerar alla program i "D:Program" men varje program vill ju installera sig i "C:Program". Kan man ändra någon inställning så att jag slipper ändra mapp varje gång ett program ska installeras?
×
×
  • Skapa nytt...