Gå till innehåll

EWI

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av EWI

  1. Jag använder ett program "MinSläktV3" där man kan länka till dokument. Programmet har körts i XP och program och all information ligger där under Program. Jag har nu försökt föra över programmet och databasen (som är en .mis-fil) till Winows 7 home. Tyvärr pekar länkarna (c:a 500 st) på C:\Program och kan inte ställas om i grupp. Jag har försökt att skapa ytterligare en mapp med namnet Program men då protesterar windows7 att det redan finns en mapp med det namnet. Jag har fått veta att det under Program (files) finns en dold fil desktop.ini som översätter till det lokala namnet program (förmodligen för att inte förvirra XP användare). Desktop.ini verkar vara en textfil och borde alltså kunna redigeras i tex anteckningar men det är inte omedelbart klart vilka uppgifter som översätter till det lokala språket. I slutet finns siffror som kanske pekar på ett visst land men jag har inte några uppgifter om vad som skulle motsvara grundnamnet program files eller om man helt enkelt kan ta bort desktop.ini. Så vitt jag kan se visar programlänkar till program files och inte till översättningen program så där borde det inte vara något problem. Om program files visas med detta namn borde det gå att skapa en mapp som heter just program. Är det någon som vet hur man byter" kosmetikanamnet" Program till origanal program files i Windows 7?
  2. Tack för dina synpunkter men det finns inget arkivalternativ i moviemaker. Jag har tagit bort filerna men de ligger envist kvar under senaste projekt. Klickar man på dem så kan filen inte hittas. Erling
  3. Hej! Jag kör windows 7 home premium. Jag har i Windows live moviemaker en lista över "senaste projekt" som jag skulle vilja rensa i, alternativt ta bort. I högra kanten av listan visas fäststift som ligger men vid klick blir blåa och lutande. Vad innebär dessa olika utseenden? Om projekt inte kan tas bort, hjälper det då att installera om windows live moviemaker ev hela windows live? Tacksam för tips.
×
×
  • Skapa nytt...