Linus99

Medlem
 • Innehållsantal

  30
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Linus99

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Karlskrona
 1. JA denna (Nu F: disk) är nästan full och jag har inte plats någon annan stans.
 2. Hej! Jag har installerat XP på nytt och hade då en annan disk i datorn samtidigt. Den hette D: förut men flyttades till F: C: XP (Systemstart) D: CD E: DVD F: Extra håddisk(System) I programmet datorhantering och sedan diskhantering så försöker jag byta enhetsbeteckning på F: disken med det får jag inte för det är en systemvolym. Kan jag komma runt detta på något vis? Tex ta bort att F: är en systemvolym. Linus.
 3. Meddela gärna när SP2 kommer till Microsoft Download Center.
 4. Jag har inte testa ännu. har IE7.
 5. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell] "BagMRU Size"=dword:00004e20 Denna kod hjälpte mig också.
 6. Hur låser man storleken på utforskarens fönster? I XP ändrar man bara storleken och avslutar programmet vid start är det rätt storlek på fönstret. I vista fungerar det ej. Hur gör man?
 7. Du kan få liknande hastigheter med minsekortet SanDisk Extreme III SDHC 4GB med tillhörande kortläsare. Läser och skriver i 20MB/s http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=159837
 8. Prova med Unlocker. http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Testat av techworld. http://www.techworld.se/2.2524/1.141412
 9. Jag använder NERO 6. Bränner VOB-filer till DVD-skiva direkt.
 10. Jag har funderingar på att ominstallera windovs XP på C-disken. Kommer program på D-disken att fungera efter en ominstallation? Registret (regedit.exe) ligger ju på C.
 11. Kör Irfanview. Ett helt otroligt program. http://www.irfanview.net/ Välj Arkiv/Masskovertering (Snabbkomando "B") Markera dina PDF-er och välj JPG som lagringsformat. Tryk på start. (Det är några inställningar till du måste göra) Man kan välja avancerade inställningar och välja storlek på bilderna. Sparar endast första sidan på PDF-er.