Gå till innehåll

Linus99

Medlem
  • Innehållsantal

    30
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Linus99

  1. JA denna (Nu F: disk) är nästan full och jag har inte plats någon annan stans.
  2. Hej! Jag har installerat XP på nytt och hade då en annan disk i datorn samtidigt. Den hette D: förut men flyttades till F: C: XP (Systemstart) D: CD E: DVD F: Extra håddisk(System) I programmet datorhantering och sedan diskhantering så försöker jag byta enhetsbeteckning på F: disken med det får jag inte för det är en systemvolym. Kan jag komma runt detta på något vis? Tex ta bort att F: är en systemvolym. Linus.
  3. Meddela gärna när SP2 kommer till Microsoft Download Center.
  4. Jag har inte testa ännu. har IE7.
  5. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell] "BagMRU Size"=dword:00004e20 Denna kod hjälpte mig också.
  6. Hur låser man storleken på utforskarens fönster? I XP ändrar man bara storleken och avslutar programmet vid start är det rätt storlek på fönstret. I vista fungerar det ej. Hur gör man?
  7. Du kan få liknande hastigheter med minsekortet SanDisk Extreme III SDHC 4GB med tillhörande kortläsare. Läser och skriver i 20MB/s http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=159837
  8. Prova med Unlocker. http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Testat av techworld. http://www.techworld.se/2.2524/1.141412
  9. Jag använder NERO 6. Bränner VOB-filer till DVD-skiva direkt.
  10. Jag har funderingar på att ominstallera windovs XP på C-disken. Kommer program på D-disken att fungera efter en ominstallation? Registret (regedit.exe) ligger ju på C.
  11. Kör Irfanview. Ett helt otroligt program. http://www.irfanview.net/ Välj Arkiv/Masskovertering (Snabbkomando "B") Markera dina PDF-er och välj JPG som lagringsformat. Tryk på start. (Det är några inställningar till du måste göra) Man kan välja avancerade inställningar och välja storlek på bilderna. Sparar endast första sidan på PDF-er.
  12. Jag har inte Vista själv men har hört att Vista laddar minnet med troliga program direkt. För att man ska kunna starta program snabbare. Jag är dock osäker om jag har rätt. Linus.
  13. Har du stora filer på hårddisken? Är den snart full? Det har hänt för mig att inte alla filer har defragmenterats när disken är nästan full. Några filer var för stora. Efter en defragmentering kan man välja analys och egenskaper (eller info eller dyl). Då kan du se vilka filer som inte defragmenterats.
  14. Vad för OS? Med XP home tror jag att det är riktigt svårt.
  15. Du kan defragmentera håddisken och hoppas på att filerna blir överskrivna eller får du kopiera stora filer tills dina raderade och bortagna filer är överskrivna. Jag har för mig att Ashampoo WinOptimizer kan radera filer och sedan skriva över dessa upp till 35 gånger! http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_1306_.htm Det kostar med med finns en 40-dagars test version.
  16. En liten fundering bara. Ibland skriver du med små bokstäver och ibland med stora. Har du ändrat ifrån liten till stor bokstav eller tvärt om?
  17. En granne var inne hos mig med en av sina adaptrar för att testa om signalen kom utanför han hus, men det gjorde den inte. Så det stämmer med att det måste vara kopplade via samma elcentral.
  18. Här är förslag på tre gratis backup. http://www.drkrupp.se http://www.educ.umu.se/~cobian/cobianbackup.htm http://backup.comodo.com/ Comodo har ett mycket fint program. Jag kan inte lova att något av programmen går att köra på ert nätverk. Jag skulle dock ta en backup varje dag eller natt.
  19. Linus99

    Vitsen med SP3?

    Här är en guide hur man gör en SP-CD med nLite http://www.mankans.com/e107_plugins/conten...php?content.104
  20. Linus99

    Vitsen med SP3?

    Jag tycker det är dax med SP3. Borde komma varje år.
  21. Eftersom Venoms skriver om dubbelnollor så borde det vara 0000 08 00 00 00
×
×
  • Skapa nytt...