Gå till innehåll

Gismolapp

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Gismolapp

  1. Har själv haft samma bekymmer, fick senare bekymer som löste sig när jag använde BCDedit istället testa får du se.Min dator vägra boota från d: där jag hade xp installerat via acronis workstation. Det löste sig med BCDedit.
  2. Jag testa verkligen allt, det slutade med att jag ominstallera burken. Skulle verkligen velat lösa problemet på annat sätt, nu lärde man sig ju inget. Tack ändå för hjälpen.
  3. Jag har en Acer Tm 8204 med Vista Ultimate, har hoppat mllan 2 olika hårddiskar nu när sp1 sve har släppts för att få över alla inställningar från min andra installation på en annan disk. Nu upptäckt jag plötsligt att Dvd:n har ett stort rött streck över sig. Har testat avinstallera den via Device managern. Men utan resultat, den installerar sig men jag kan inte läsa filer frånnån skiva. Testade då att stoppa in gamla hårddisken med vista sp1 ENG, där funkar enheten fint. Saken är ju den att den har funkat för nån dag sedan när jag installera office osv, vad kan störa enheten? Har i stort set bara ört in office och norton 360. Har inga andra filer eller program installerat. Har haft bekymmer nån gång tidigare när man haft dameontools installerat men nu är det en ren installation. Tack alla på forumet för hjälp. Ni är superduktiga.
  4. Ni är ju bara bäst ...att ni inte har paypal på sidan så lyclkig jag blir nu. Trodde verkligen att jag skulle behöva ominstallera allt på nytt. Tack än en gång. Är en flitig läsare men jag har sällan inlägg själv. Oftast hjälper jag andra och då hittar jag ofta lösningen här.
  5. Kan nån hjälpa mig, senaste dreamscene uppdateringen slutförs men dyker lika snabbt upp på windows update igen. Inga felmeddelanden man kan forska vidare på heller.Skickar med en skärmbild får ni se.
×
×
  • Skapa nytt...