Gå till innehåll

Beldaran

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Beldaran

  1. Jaha, nu har jag testat det och det fungerade inte det heller. Bytte förresten tillbaka namnet på enheten igen, vill ha ordning Edit: Se där, jag var lite snabb med domslutet. Startade om datorn och nu funkar det. Tackar för hjälpen.
  2. Jag ska prova med "send to", men förstår inte varför det skulle vara något problem. Bytte ut en cd-läsare mot dvd-brännaren. Alltså har jag hela tiden haft två enheter, inte en. Det har inte varit något problem innan. Kan det vara någon inställning i bios som behöver ändras eller så? Innan var cd-brännaren master och cd-läsaren slave. Jag var tvungen att göra dvd-brännaren master och då fick cd-brännaren bli slave.
  3. Ok, nu har jag provat ett ge cd-brännaren Z, men det funkade inte det heller... Dvd-brännaren har G, om nu det är intressant i sammanhanget...
  4. Jag köpte för ett tag sen en dvd-brännare och installerade den. Det var inga problem så nu har jag en dvd-brännare och en cd-brännare i datorn. Problemet är nu att när man vill komma åt att bränna genom snabb-meny (högerklick) så syns bara dvd-brännaren. Varför? Båda syns via "den här datorn". Båda fungerar också, men bara en finns som alternativ när jag ska bränna. Är det för att båda är brännare och dvd-brännaren även bränner cd? Hur ska jag få cd-brännaren att synas igen? Jag har XPHE, SP2. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...