Gå till innehåll

tokar86a

Medlem
  • Innehållsantal

    645
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av tokar86a

  1. Hur är bästa sättet att gå tillväga om jag vill installera den senaste Ubuntu versionen vid sidan av Windows? Anledningen för det är att jag har problem med Windows begränsningar när det kommer till antalet sockets som kan vara öppna samtidigt.
  2. Ja det är efter skärmen är helt svart. Så vad tror du om det?
  3. Jag hittade inget speciellt. Men jag vet inte om det kan vara relaterat till det här: Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued. Jag ser ut att ha mycket sånt.
  4. Hej När jag stänger av datorn så tar det väldigt lång tid för den att avsluta processen. Det kan ta upp till ett par minuter innan den stänger av sig. Skärmen är svart så det finns inget program som hindrar den. Någon som vet vad felet kan vara?
  5. Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Den verkade inte hitta något så vad ska jag göra nu? Ja jag gjorde det eftersom Windows inte ville starta upp som det borde göra. Det liksom halfasnade på något sätt
  6. Har redan provat det här. Det ända jag inte har provat är att backa systemet igen. Kan det hjälpa? Men då försvinner en massa program jag har installerat.
  7. Det löste inte problemet. Några mer förslag? Nu fick jag de här koderna: 80073712 och 80070490
  8. Hej Efter att jag gjorde en backning på systemet så har Windows Update slutat att fungera som det ska. Den tankar inte ner uppdateringarna utan den fastnar på 5 %. Jag har fått lite felmeddelanden men det är tyvärr inget jag har kommit ihåg att spara eftersom jag har förskt att lösa problemet själv men har tyvärr inte lyckas med det. Jag har kört det här fix it: http://support.microsoft.com/gp/windows-update-issues/sv eller vad det nu hetter men det har inte lyckas lösa problemet. Någon som har någon ide? Edit: Jag lyckades få tag i felkoderna: code 80080008 och 80246010
  9. Hej Jag förösker att komma åt min Windows server 2012 från min WIN 7 dator men det verkar inte fungera. Den hittar den inte helt enkelt inte i nätverket även fast jag har ställt in att den ska vara synlig och att fjärskirvbord ska fungera så gör det ändå inte. Några ider?
  10. Hej Jag vet inte om det är rätt forums del för den här frågan men jag har problem med mitt tangentbord när jag spelar ett spel. Efter ett tag så slutar tangentbordet helt enkelt att svara på det jag trycker på.. Det är som det uppstår någon typ av konflikt någon stans i systemet. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Spelet och tangentbordet är uppdaterade till den senaste versionen. Hoppas någon kan hjälpa mig. Spelet är ANNO 2070
  11. Det är olika. Den ena använder HDMI och den andra VGA;
  12. Jag har tyvärr inte funnit någon sådan inställning i bios.
  13. Hej Jag kör med två skärmar och när jag startar upp datorn så startar den upp med min lilla skärm. alltså inte min huvdskärm. Den börjar på att användas när jag kommer till loggin sidan. Någon som vet hur jag kan fixa det här?
  14. Hej När jag loggar in på mitt MSN konto på skype så värkar det störa ut Internet explorer. Taskbaren slutar att svara. Har provat att installera om programmet men utan resultat. Några förslag?
  15. Vad ska man göra när webbläsaren värkar tappa kontakten med nätet? Man behöver starta om webbläsaren för att det ska fungera och surfa.
  16. Allt är nu löst. När jag bytte processor och moderkort så sjunk temperaturen i burken radikalt. Fick även ner temperaturen på grafikkortet med 30-40 grader. Så jag tyckte jag fick en del för pengarna.
  17. Jag läste det. Jag länkar till filen som löste mitt problem: https://docs.google.com/folder/d/0B0nNavq7Ul5FSjZ1Zkt1S01OSnM/edit
  18. Ja fast det gör den inte. Fast jag kanske har installerat fel. Svenska finns ju inte i listan här: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/language-tools/ Hur gör man då? Måste jag köra med svensk webbläsare då?
  19. Hej Jag förösker lägga in svensk språklista men den värkar inte dycka upp som meny val efter när jag installerat den. Någon som vet vad det kan vara för fel? Kör med engelsk Firefox.
  20. Jag har fått det att fungera nu äntligen. Hade nå bootat på fel dvd-läsare.
  21. Om jag trycker på delete på alla partitioner till den hårddisken sen skapar jag en ny partition då är det bara en partition som kommer fram. Det skapas ingen på 100 mb
  22. Skapas även de små partitionerna då?
  23. Det är inget fel på diskarna. Har redan kollat dem. Jag tror det är att den saknar partioner. Eftersom jag delta lite fel när jag skulle installera om.
  24. Hur får man Windows att installera sig på en hårddisk som den inte vill installera sig på? Får error 024 Tror att det är något med partitionerna.
×
×
  • Skapa nytt...