Gå till innehåll

xpfalken

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

xpfalken's Achievements

(1/8)

  1. Hej ! Jag har tidigare haft en fungerande inställning i Egenskaper för Energialternativ, och datorn har efter ett par minuter stängt ner till Väntläge då den inte används. MEN så plötsligt så stänger den inte ner längre. Jag har ändrat tiden och provat med enkla medel men inget hjälper. Jag kan manuellt via Startmenyn / Stäng / Väntläge - få datorn att inta Väntläge. ( XP home Edition ) Tacksam för några nyttiga tips.
  2. TweakNow RegCleaner kan tydligen laddas ner från www.tweaknow.com/RegCleaner.html "Installera inte program som du inte känner till" har någon påpekat. Så därmed frågar en som undrar, Är detta verktyg användbart eller finns det bättre rekomendationer. Tacksam för synpunkter - och erfarenheter.
  3. Fråga om Bandbredd/Internet? Uppkopplad till internet har jag tillgång till en given bandbredd, jag har läst att Windows XP lägger vantarna på en del av den bandbredden för egen del. Detta skulle gå att förhindra genom att ändra en inställning. Jag hittar inte artikeln och hoppas nu på att det finns någon som kan hjälpa mig.
×
×
  • Skapa nytt...