Gå till innehåll

gulsippa

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av gulsippa

  1. gulsippa

    omstart

    Hej! När jag startar upp datorn, startar den plötsligt om, då ikonerna precis kommit upp på skrivbordet. Datorn kan starta om flera gånger. Har Norton Internet Security, Ad-Aware, SP2 och alla uppdateringar och ingen web-kamera. Vad kan man göra åt saken? Har XP Professional Bekymrad
  2. Hej och tack för svar. Är lite osäker på installationen av mscoree.dll. Jag har laddat ned den från din angivna hemsida och lagt den i Mina Dokument/Programfiler. Har använt Winzip. När jag klickar på filen får jag frågan om med vilket program jag ska öppna den med. Dels ett alternativ med att söka versionen på Internet och det var Filversion 1.0.3705..0 och sedan vilket program jag vill öppna filen med. Här är jag osäker på vad jag ska välja. Tack så länge!
  3. Du har rätt! Den heter mscoree.dll Eftersom jag har Norton System Works kan jag läsa att jag har följande fel: C:ProgramDelade filerInstallShieldProfessionalRuntime0700Intel32DotNetInstaller.exe cannot access a neccesary file - mscoree.dll Har fått problem också med start. Först startar datorn skrivbord och de flesta ikoner kommer upp, men sedan startar datorn om igen på nytt. är en uppstarts.crasch. Kanske hänger allt ihop - Officegenvägarna, uppstarten och saknaden av ovan nämnda fil?
  4. Officegenvägar. Det är inte problem med starten av officegenvägar jag har en officegenväg på skrivbordet. Probemet är, att jag kan inte skapa de officegenvägar jag hade innan vid t ex namn Office. Det var en genväg som fanns i programmet redan, också Quickshelf och Tillbehör. Till dessa genvägar fanns knappar man kunde välja för att ha i sin genväg - det var bara att markera de man ville ha. För Office t ex Nytt dokument, Officeprogrammen etc och för Tillbehör var det Paint, Anteckningar Kalkylatorn m fl. Dessa genvägar kan jag inte skapa nu. Tar jag Nytt verktygsfält och skriver Office får jag upp ett fönster där det står att Office är redan upptaget, men jag kan ju inte hitt det genom Sök heller. Jag saknar en fil mscore.dll - kan det hänga samman? Kan jag återfå denna fil genom att lägga på CD:n för XP och ta reparera? Tacksam för svar!
  5. Har installerat Office-genvägar. Har Office XP Professiona.När jag första gången installerade office-genvägar fanns färdiga verktygsfält som Office, Program ,Quickshelf etc och från dessa kunde man välja knappar. En dag försvann Office-genvägarna och jag har försökt installera dem på nytt. Har ominstallerat Office, för att se om någon fil fattas.Men det går inte. Om jag försöker skapa ett nytt verktygsfält med namnet Office får jag endast beskedet att det namnet är upptaget. Måste välja andra namn och finner inte de förinställda knappar som fnns tidigare att bocka i för de knappar man ville ha. Har du någon lösning på problmenet?
×
×
  • Skapa nytt...