HlK

Medlem
 • Posts

  140
 • Joined

 • Last visited

About HlK

 • Birthday 09/12/1972

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Eskilstuna

HlK's Achievements

(3/8)

 1. Jag testade betan, men precis som du kändes det lite galet när DE togs bort. Dock har jag missat att 3:e partsprogramvara kan finnas tillgänglig. Vart hittar jag information om dessa? Jag sätter med all sannorlikhet upp en virtuell maskin och testar. Men som det nu kör jag version 1. Jag har egentligen inte så stor nytta av DE då jag kör min WHS virtuellt idag och har gott om diskutrymme för min data att lagras på. Men det var bara idén att ta bort funktionen som jag inte gillade. Det är ju riktigt smidigt för den vanliga hemmapularen.
 2. HlK

  Fjärrskrivbord

  Klicka på "start" och välj Windows säkerhet (Windows Security), där har du dessa val när du använder fjärrskrivbord.
 3. Du behöver inte ange en nyckel för att installera Windows 7. Den behöver du för att aktivera. Dock blir det bara en "testversion" utan aktiveringen så den slutar att fungera efter ett tag om du inte väljer att aktivera Windows.
 4. Borde gå att att använda COM porten till detta. typ nollmodemskabel. Nu snackar vi "old school"
 5. Det är inte så att du använt dig av WHS Vail (Beta), den slutade att fungera 10 januari. En ny beta kommer släppas inom kort.
 6. Du kör följande i "reparationsconsolen": bootrec /fixmbr bootrec /fixboot
 7. Jag hittade den lösningen för ett tag sen (att ställa in tidzon och tangentlayout till Pacific). Efter att ha gjort detta gick det att installera connectorn hur bra som helst. Efter installationen var det bara att ställa tillbaks sina inställnigar igen. Tack för ditt svar dock..
 8. För informationens skull: Jag har en virtuell WHS2 "Vail" på en ESXi. Fungerar hur bra som helst. Har även haft den igång i VMware Workstation. Fungerar således även under "VMware".
 9. Är det något som har en workaround kring detta? Jag kan inte installera Vail Dashboard på en Win7 x64 maskin. Läste lite och såg till min förvåning att betan inte stödjer x64 (win7 iaf) utan bara x86. Är det verkligen så eller kan man dutta till det på nåt vis : )
 10. Måste jag ta bilden nu eller kan mitt bidrag vara en bild jag tog i somras?
 11. Det har suttit ett CR2032 i datorn. /Johan
 12. Jag länkade till produktsidan där all information finns om den. Läs det
 13. Jag har en D-Link DIR-655. Den är klockren.