Gå till innehåll

HlK

Medlem
  • Innehållsantal

    140
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av HlK

  1. Jag testade betan, men precis som du kändes det lite galet när DE togs bort. Dock har jag missat att 3:e partsprogramvara kan finnas tillgänglig. Vart hittar jag information om dessa? Jag sätter med all sannorlikhet upp en virtuell maskin och testar. Men som det nu kör jag version 1. Jag har egentligen inte så stor nytta av DE då jag kör min WHS virtuellt idag och har gott om diskutrymme för min data att lagras på. Men det var bara idén att ta bort funktionen som jag inte gillade. Det är ju riktigt smidigt för den vanliga hemmapularen.
  2. HlK

    Fjärrskrivbord

    Klicka på "start" och välj Windows säkerhet (Windows Security), där har du dessa val när du använder fjärrskrivbord.
  3. Du behöver inte ange en nyckel för att installera Windows 7. Den behöver du för att aktivera. Dock blir det bara en "testversion" utan aktiveringen så den slutar att fungera efter ett tag om du inte väljer att aktivera Windows.
  4. Borde gå att att använda COM porten till detta. typ nollmodemskabel. Nu snackar vi "old school"
  5. Det är inte så att du använt dig av WHS Vail (Beta), den slutade att fungera 10 januari. En ny beta kommer släppas inom kort.
  6. Du kör följande i "reparationsconsolen": bootrec /fixmbr bootrec /fixboot
  7. Jag hittade den lösningen för ett tag sen (att ställa in tidzon och tangentlayout till Pacific). Efter att ha gjort detta gick det att installera connectorn hur bra som helst. Efter installationen var det bara att ställa tillbaks sina inställnigar igen. Tack för ditt svar dock..
  8. För informationens skull: Jag har en virtuell WHS2 "Vail" på en ESXi. Fungerar hur bra som helst. Har även haft den igång i VMware Workstation. Fungerar således även under "VMware".
  9. Är det något som har en workaround kring detta? Jag kan inte installera Vail Dashboard på en Win7 x64 maskin. Läste lite och såg till min förvåning att betan inte stödjer x64 (win7 iaf) utan bara x86. Är det verkligen så eller kan man dutta till det på nåt vis : )
  10. Måste jag ta bilden nu eller kan mitt bidrag vara en bild jag tog i somras?
  11. Det har suttit ett CR2032 i datorn. /Johan
  12. Jag länkade till produktsidan där all information finns om den. Läs det
  13. Jag har en D-Link DIR-655. Den är klockren.
  14. Välj att göra en ren installation. Under installationen får du välja att formatera disken. Gör det så förvinner all data (från c: iaf). Har disken fler partitioner kan du välja att ta bort dem under installationen och skapa en enda stor eller så formaterar du dem när du installerat klart och loggat in i systemet. Här finns en liten guide: http://www.tipsomvista.se/guider/96-windows-xp/430-installera-eller-reparera-windows-xp.html
  15. Kan det vara så att du har Office 2007? I så fall behöver de som har äldre versioner installera detta på sina datorer för att kunna läsa dina filer. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=sv
  16. Askimet är klockrent. Tar bort 99.9% (på mina siter iaf) http://akismet.com/download/
  17. Har du inte tillgång till rootmappen kan du skicka ett mail till ditt webbhotell. Det tar dem 2 s att fixa till det.
  18. Du måste ändra rättigheterna på 2 saker. Root biblioteket. Alltså i den mapp du har wordpress. Den ska vara 755, du har 711. Index.php i wp-admin mappen ska du ändra från 755 till 644. Detta gör du antingen via t ex. putty om siten ligger på en linux server och du har tillgång att logga in med SSH. Annars kan du göra det i ditt FTP program. Högerklicka och välj "attributs/chmod" eller liknande.
  19. I år har jag inte fått någon julklapp, men syftar du på 2009 så blev det 2 biljetter till Depeche Mode i slutet av januari. Inte så hårt paket då papper är ganska mjukt
  20. Har kört Voddler över en månad. Fungerar kanon. Dock lite halvtaskigt urval än så länge, men det kommer bli bra med tiden.
  21. Har du testat med en annan klient, tex Utorrent? Har du kontrollerat att du har kommunikation mellan server och klient (brandväggsinställningar)?
×
×
  • Skapa nytt...