eklov

Medlem
 • Innehållsantal

  128
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Om eklov

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack Cecilia! Jag var i en databutik igår och "specialisten" sa att det kommer inte att fungera med BIOS-uppdatering, men jag tror att han ville sälja hellre än uppdatera BIOS åt mig.
 2. Hej, jag har köpt en 4TB hårddisk att ersätta min 1TB hårddisk, utan att förstå problematiken med MBR/GPT. Nu har jag fattat att jag måste ha UEFI Boot enabled. Går jag in på moderkorttillverkarens support på nätet hittar jag bilden Bios.jpg. Den bios jag har stöder inte UEFI. Se nedan. På hemsidans bild syns inte version V1.6 (som jag har), bara versionerna V1.5 och V1.7. För version V1.7 verkar det som om jag skulle kunna få igång UEFI Boot etc. Har jag fel? Om jag har rätt undrar jag: Om BIOS uppdateras, försvinner min Windows-installation i C:\ då? Jag har en SSD till C:\. Måste alla hårddiskar efter uppdateringen vara GPT? Jag tänkte uppdatera BIOS med W7 i datorn och sedan uppgradera till W10. Är det rätt ordning? Hoppas jag får klarhet! Egenskaper för BIOS: Leverantör American Megatrends Inc. Version V1.6 Publiceringsdatum 09/16/2010 Storlek 2 MB System BIOS version 8.15 Startenheter Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120 Funktioner Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD, BBS Standarder som stöds DMI, ACPI, ESCD, PnP Expansionsmöjligheter ISA, PCI, USB Virtuell maskin Nej Moderkort MSI H55M-ED55 (MS-7635)
 3. Jag vill inte ha båda versionerna. Jag trodde att det inte skulle gå att installera Office 2019 om Office 2010 redan fanns i datorn, att det skulle bli konflikter. Tar installation av Office 2019 32-bit helt bort Office 2010 64-bit?
 4. En fråga till: Om jag har Office 2010 och Windows 7 i datorn och uppgraderar till Windows 10, kan man installera Office 2019 utan att ta bort Office 2010 helt och fullt innan?
 5. Tack Cecilia! Du är en klippa! Du har varit till hjälp för mig tidigare också!
 6. Jag har en "experimentdator", där jag nu övar att gå över till Windows 10 och Office 2019. Den har endast en roterande hårddisk på 500 GB. I datorn är det numera Windows 10 pro 64-bit efter uppgradering från Windows 7 pro 64-bit. Jag har installationsprogrammet för Office 2019 för både 32-bit och 64-bit. När jag installerade Office 2019 kom en blå ruta upp där jag kunde välja att installera. Sedan kom aldrig frågan om 32-bit eller 64-bit upp. Programmet installerades helt OK. När jag sedan kollade vilken version av Office 2019 jag fått var det 32-bit! Vid installationen av Office 2010 kunde jag välja avancerat och sedan välja "Kör allt från datorn" för de program jag valde. Här såg jag ingen sådan möjlighet. Är det någon som kan hur valet mellan 32-bit och 64-bit görs? Blir det 64-bit om jag har en SSD-hårddisk? Kan man välja vilka program man vill ha vid installation av Office 2019?
 7. eklov

  Windows Live Mail

  Hej, jag använder Outlook 2010 för mitt ena emailkonto (finns på en exchange-server) och Windows Live Mail för mitt mera privata emailkonto. Nu har jag en egen domän för mitt privata emailkonto och jag flyttade över domänen till ny leverantör, då den gamla höjde priset 4 gånger. Nu har jag backupat alla gamla mail, men när jag skall importera dessa, när nya kontot är uppe kommer bara den bifogade bilden upp när jag klickar på Nästa. Nu är frågan, då jag verkligen har gillat Windows Live Mail, kan jag fortsätta med Windows Live Mail eller har ni kollegor/läsare lösning på problemet eller bra råd?