Gå till innehåll

sandra

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av sandra

  1. ja det va skönt det nej jag vet...vi har inte kunnat ladda ner nåt därifrån... Alla MSN vi har haft har aldrig nånsin strulat..det e föst nu med Live som det börjat kladda... jasså...så det där med reklamen är virus eller vaddå?
  2. Ljudet funkar nu jag tog bort det o laddade om det Nu ska vi bara se om man det stängs ner hela tiden Sen nu har jag en annan fråga...det e så här att det kommer hela tiden upp reklam fönster! party Poker o sånt, "bli smal på 2 veckor" o sånt skit, hela tiden. Så fort vi startat datorn så börjas det. Vi har lessnat rejält på det nu! hur får vi bort det? Vi har blockat Pop up fönster o sånt, men inget verkar ju hjälpa >
  3. Hmm...våra updateringar fubkar inte som dom ska eftersom vår programvara är inte äkta...Vår Microsoft XP är bara en kopia. Ska snart köpa en skiva med orginalet. men kan det bero på det? För jag vet inte riktigt om den CleanUp fubkade eftersom den finns inte i datorn, jag hittar inte det :- har haft problem innan med att intallera tex Windows Media player o sånt för att det är en kopia vi har.
  4. Okej...då testar jag det Ljudet i MSN funkade heller inte på Live...jag hör inte när nån kallar på mig, eller när nån loggar in eller nånting! Ändå har jag gått in i inställningarna o förskt fixa det men det funkar inte... > Skumt!
  5. Förlåt om jag verkar pantad nu... :-[men vilken rad :-[? jag laddade ner live nu igen..ljudet försvann helt på den gamla när jag laddade ner den igen...
  6. Okej...jag har nu hämtat hem den CleanUp..men hur funkar den då? jag e inte så high på sånt här....
  7. Hej! jag har också stora problem med Live messenger!!! det stängs HELA TIDEN ner...jag har inte ens nån internet sida uppe...På 2 timmar stängdes msn:et ner 8 gånger...vad händer? Lika bra att ladda ner 7,5 igen...live e ju värdelöst!
×
×
  • Skapa nytt...