Gå till innehåll

pajen

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av pajen

  1. Vet ni om det på något sätt finns att ställa in "detaljerad lista" när man är i utforskaren, och att det förblir så överallt? : Gott Nytt!
  2. ja det finns ju inte så mycket mer att tillägga, det är en användartyp som man kan välja. men jag vill veta varför den är så "bra" och syftet med att göra en användare till power user. ;D
  3. Vad är power user? Skillnaden mellan administratör och power user? Fördelar och nackdelar? *hjälp!*
  4. Hej! Hur gör jag om jag har en användare som inte är administratör, men som skall ha tillgång till att konfiguera ett nätverk, eller nätverkskonto? Till exempel det är ett nätverk som alltid används och det är ju okej, men sen skall det finnas ett extra som användaren själv kan "basa" över till exempel om hon åker ut och reser? Väntar med spänning på svar!
  5. jo jag tror att jag hittade det själv! Tack för ert engagemang... Så här gjorde jag: > öppna ett worddokument > öppna "verktyg" i menylisten > gå vidare till "alternativ" > gå vidare till fliken "sökvägar"
  6. Hur gör jag för att ändra genväg, så att dokumenten lägger sig på skrivbordet som "default" istället för i en tempmapp? 8)
  7. Vet ni hur man ändrar till exempel Mozilla istället? :-
  8. Går det att ta bort outlook som standard program. Det vill säga att inte just det programmet startar om man trycker på en maillänk på Internet? Är det möjligt? Lite klurig fråga kanske.. Må gott i värmen!
  9. måste man ladda ner ett program för detta, kan man inte fixa detta direkt på datorn? ???
  10. Vid start av dator så öppnas system32 mappen, hur går jag tillväga för att den inte skall synas?
×
×
  • Skapa nytt...