Gå till innehåll

summoning

Medlem
  • Innehållsantal

    53
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av summoning

  1. Ohh lawl. Lämna in den eller be någon kunnig vän kolla på den. Du/ni ska nog inte "resetta" den >_< >>> INLÄGG REDIGERAT av STENIS >>>>
  2. Eftersom alla de nyaste moderkort bara har 4 minnesplatser ledigt förstår jag inte hur du ska få in mer i din laptop. Kanske något annat som är fel? Jag tänker massvis, txmpl. du som missuppfattat. Har aldrig sett någon eller något nämna eller ens länkat till att win7 skulle "ta" 128 MB. Win7 64 är är rekommenderat för 4 gb minne. Du kan stoltsera med 12 gig men det hjälper inte dig, vad egentligen var det för knähund du köpte? Varför ska du få in resten av de 3872GB när du gått 400+ % i minne från de 128 MB du blev lovad till de 4 GIG[eller 4MB(som du tror)] du har nu?
  3. Välkommen till Västvärlden. Ingen som använder windowz eller de sletna subbstitut som finns att dra ner från download.xxx. Snälla använd de du vill ha, annars skit i det. Någon poppistävling, ställer du någon undersökning? Vilken film gillar du? Fråga något kul tack. Tack på förhud. / Ida
  4. Ursäkta? Vilket århundrade uppfostrade dina föräldrar dig eg? Stick ut i garaget med dig och mecka lite då så sticker jag och stryker. Brinn.. /Amanda
  5. Vadfan ska du med så mycket watt till? Har själv två Gtx i sli och har inte ens närmat mig 400W spärren.
  6. Jag och tjejen reggade våra. IE är något jag använder för windows update då jag har xp. Hon har vista men älskar FF, speciellt för tilläggen. Hoppas ni andra röstar med.
  7. Cool'n'Quiet är en funktion som bara funkar då du har; ett moderkort, cpu, bios samt drivers som stödjer det(exempelvis från tillverkaren eller os). Det är något du kan välja i bios samt att försöka uppdatera från tillverkarens drivers. Själv tycker jag den funkar bra. Hög belastning = höga frekvenser [2.5 GHz]= hög cpu-fan Låg belastning = låga frekvenser [1.8 GHz] låg cpu-fan
  8. Ja, tack för förslaget. Nätdelen är en klar kandidat.... chassit däremot, är alldeles för mycket "julgransvarning" på. Plexiglassida kan dessutom, omöjligt vara särskilt tyst.... det krävs nån form av ljud/vibrationsdämpning för att "stänga in" det ljud man inte kan eliminera genom att välja "tysta" komponenter. Det är det tystaste chassi jag varit med om samt lyser knappt något. kallt, stilrent och skönt.
  9. På mitt första bygge hörde jag ett "klångk" efter 7 månader, det var grafikkortsfläktem MED fläns som föll i backen. Trodde först det var en gnagare som fastnat i fläkthuset men var en vanlig dammråtta. Sedan dess dammsuger jag min dator och har inga problem @ all. Förstår inte heller hur suget kan åbilda mangetism i sin area, tänker till skillnad mot blåst som blir mer omfattande än suget som koncentreras till munstycket. Alltså man sitter ju inte heller med en borstat munstycke med nylontrån på. Sdåana finns ju till och med att handla just för datorrengöring O_o för de alstrar verkligen magnetism och statisk elekricitet genom friktionen som uppstår.
  10. Skulle jag kunna få reda på dina hårdvaruspecs? Samt prova detta: Jag tror det kan finnas en gemensam nämnare på drivers sätt att svara på hårdvara. Tycker du skall testa senaste directX http://filehippo.com/download/7f5143f40352...55f9f/download/ (nov). Värt att prova. Inte länken på www.alltomxp.se som anger december månads upgrade då den länkar till augustiverisionen.
  11. Varför skall han i med vistaskivan om han skall installa xp? >_< Till Op: Formatera med xp-disken så blir det rätt från början.
  12. Det är tyvärr många som får det problemet efter 93.71 släppet...trotts WHQL. Min tv-out flimrar på alla signaler och kontakter oavsett lösning och sätt att koppla och dona. Vi får vänta på de riktigt stabla rellarna antar jag Vilken gpu har du? Min rollback återgick till fungerande forceware 91.33. Prova den. http://www.filehippo.com/download_nvidia_forceware/?1259 Själv har jag ingen lust efter alla om och men. Utan kör på den som funkar
  13. Låter som om fel drivrutin skulle vara installerad. Vad säger bioset om processorn? ladda hem asus update och installa senast bästa bios.
  14. Ja. ladda ner msvcp71.dll och msvcr71.dll (då den möjligen kommer klaga på msvcr71.dll efter msvcp71.dll) från http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp71 http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71 och placera dllfilerna i ´%system%´C:WINDOWSsystem mappen. De där viste ja inte. Men är det säkert? Med msupdate och så? Funkar bricopacken då? Det löste det för mig iaf. Msupdate tror jag inte hjälper. =P
  15. Tänk vad säkert det blir med njorton. Klart man inte blir angripen av virusmakare och hackers när man inte kommer ut på nätet Försök att återställa brandväggsinställningarna till defult och kolla över vad som kan ha blockat en anslutning.
  16. Ja. ladda ner msvcp71.dll och msvcr71.dll (då den möjligen kommer klaga på msvcr71.dll efter msvcp71.dll) från http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp71 http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71 och placera dllfilerna i ´%system%´C:WINDOWSsystem mappen.
  17. Haft problem med det. Från start (alltså installation av OS) så väljs datum och tid från bioset. Kontrollera år datum och tid där?
  18. summoning

    Om SP3

    Menar du från användarnas håll? Ja så tror jag med. Men vad håller du med Paul om då? =P Sorry
  19. summoning

    Om SP3

    Frågan är bara, när skall Microsoft upptäcka det? Att XP faktiskt är en marknad, och Vista blev en flopp... På mina grunder är det en flopp....men det betyder inte att det inte kommer bli bättre eller rent av bra när det beger sig. Jag kunde lira de senaste spelen på marknaden, installa mina drivers och använda xp så som jag tyckte det var rimligt under de likasinnade omständigheter som var, då som nu. Hur som heck, det är då och jag räknar nu. Har ingen lust, tid eller ork att vänta på att det skall fungera bra i framtiden. Det är inte i framtiden jag betalar, endast nu då jag köpte disken. Dessutom känns Vista tungt....som en lastbil full med makadam på en Vespamotor. Detta trots all den senaste hårdvara jag fått och pyntat ut för. Visst, xp hinner nästan göra grejerna bara jag tänkt dem, men det var inte det som var poängen
  20. summoning

    Om SP3

    Visst har jag hört hur det bollats fram och tillbaka om detta. Oavsett om det fortfarande finns en vinst eller inte i operativsystemet xp så borde det ligga i Microsofts intresse att tusentals användare dagligen drar ner patchar från patchdjungeln. Senast jag formaterade(igår) låg nerladdningarna på 300+ meg efter min installdisk med sp2 på. Vad tjänar de inte in på all serverkraft dag ut och dag in med en sp3? Xp är marknad har jag märkt. Jag har nämligen sålt mitt Vista Ultimate. helt oanvändbart säger jag som FPS lirare och allmän vardagsanvändare, men det är ju ett kapitel för sig.
  21. tackar och bugar. Det hjälpte. ;D
  22. Fick hem mitt Vista Ultimate i förra veckan. Allt frid tills jag installade firefox. Alla websites hoppar eller mer darrar upp och ner någon millimeter. Man blir helt loss i bollen av att försöka läsa något. Internet äggsplårer är inte min kinda shit. :- Kommer ihåg för en massa år sedan i style xp, blev det samma i vissa themes när man hade ff igång. Tacksam för svar.
  23. Hihi. Detdär är verkligen misshandel av datorer. På mitt företag köpte vi datorer från dell. Förinstallerade med "allt" på. inget kul alls. den jag "rensade" hade 69 apps pågående. Min hemmaburk med samma OS har 21.
  24. Det är jag övertygad om. Hur som helst är detta en perfek plats som man får utbyta erfarenheter hos. Mindre famla i mörker. Vad Xp SP null(0) är värd i vikt vad gäller updates, service packs och hotfixes är idag det bästa OS många ha testat . Samma gäller för Vista om nått år hoppas jag. Har jag fel?
×
×
  • Skapa nytt...