Gå till innehåll

Torsten

Medlem
  • Innehållsantal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • MSN
    lehtipalo@hotmail.com
  • Hemsida
    http://web.telia.com/~u97016948/
  • ICQ
    0

Torsten's Achievements

(1/8)

  1. Hej Visst är den bra för somliga Här en till son tar upp det mesta http://www.webdesignskolan.com/
  2. Torsten

    Nero

    Jag har en backup fil på 3,4 Gb som jag tänkte bränna på DVD Nu säger Nero 5 att största filen för vara högst 2 Gb. Vad göra ?
  3. Den du formaterade var C: eller hur? Fanns det fler E:....F:.... eller? En hårdisk kan ha flera partitioner.
  4. Jag skall påpeka att det har sina risker att sätta den i en annan dator i det tillståndet den är i År du med ?
  5. Ok. Är det en OEM-maskin den satt på: Dell....HP.... eller ? Fanns det bara en partition på den ?
  6. Om du sätter den i en XP maskin som andra Hd , hur ser det ut när du går in i Diskhanterind
  7. Jag kan inte svara på din fråga så här rakt av. Var har denna hårdisk suttit. Win 98 eller......
  8. Efter punkt 6 ovan kör du följande från CD:N i386winnit32cmdcons Starta om och utför punkt 1-6 igen .VEfter admin-lösenordet fixmbr enter Starta om.
  9. Prova att skapa ett nytt MBR med hjälp av Återställningskonsolen Om du inte har redan gjort det så är det en bra ide att installera Återställningakonsolen -- Kör kommandot winnit32 med växeln/cmdcons från i386 mappen på CD:n Sedan kan du köra fixmbr enligt ovan.
  10. Det finns en snabbare åtgärd genom att efter punkt 6 köra kommandot fixmbroch därefter Enter. När kommandot är kört prova bootta XP på vanligt sätt.
  11. Du verkar inte ha platsbrist. Kolla disken så här: Högerklicka på C: , välj egenskaper och och gå in på verktyg och välj kontrollera . Kör defragg därefter. Gör det.
  12. Hej Har du kört "scandisk" först ?
  13. 1. Boota med din XP-cd. Det kan vara så att du måste byta boot ordningen så att cd'n kommer före hårddisken. 2. När du kommer till "Välkommen" bilden, ser du detta nedan, För att Installera Windows XP nu, tryck enter För att Reparera Windows XP med Återställningskonsollen, tryck R. För att avsluta Installationen av Windows XP, tryck F3. 3. Tryck Enter för att Installera Windows XP. Du ska inte använda Reparera Windows XP med Återställningskonsollen, tryck R. 4. Acceptera licensavtalet och den börjar att leta efter en installation. 5. Välj den XP installation från listan som du vill reparera, tryck R. Om alternativet att reparera inte finns, gå till Nedan. Installationen fortsätter med att kopiera filer och starta om. Du ska inte trycka på någon tangent för att boota från cd, när meddelandet kommer. Installationen kommer att fortsätta precis som vid en nyinstallation, men dina inställningar och program kommer att vara intakta. Om du får "filen kunde inte hittas" under kopieringsfasen. Stäng alla meddelandefönster till slutet av reparationen. Om det inte fungerar med "sfc /scannow" är det en nyinstallation som det lutar mot. Om reparationsalternativet inte finns. Och du fortsätter med installationen, kommer du att ta bort din Windows & Documents and Settings kataloger. Alla program med instaällningar i registret kommer att behöva installeras om.
  14. Hej Kan det här hjälpa dig ? http://driveragent.com/?ref=59
×
×
  • Skapa nytt...