Gå till innehåll

Sukido

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Göteborg

Sukido's Achievements

(1/8)

  1. Ett stort tack för snabbt svar!
  2. Katten trampade omkring på tangentbordet och nu är allt upp och ner, alltså skrivbordet är vridet 180 grader. Använder jag musen så blir rörelserna tvärtom. Rör jag musen åt höger så rör sig alltså pekaren åt vänster. Någon som vet hur jag får allt rätt igen?
  3. Sukido

    snap.do

    Tack för hjälpen! Det verkar som problemet är löst.
  4. Sukido

    snap.do

    Jag har aldrig vågat peta i registret så en "dum" fråga är, hur öppnar jag regedit?
  5. Sukido

    snap.do

    Tack för tipset E-son, men jag vågar nog inte gå in och rota i registret och videon i länken var inte helt enkel att hänga med i.
  6. Sukido

    snap.do

    snap.do. Finns det någon som vet hur man får bort detta elände? Det är någon form av spy/maleware som tycks vara omöjligt att bli av med. Det kidnappar webbläsarna och skickar en vidare till search.snap.do. Jag har gått in på inställningar i Chrome och kllickat bort det som aktuell sökmotor, raderat det och även gått in på windows "avinstallera program" och raderat det där. Inte heller en genomsökning med virusprogrammet hjälpte. Jag har kört "Malewarebytes Antimalware", avinstallerat och nyinstallerat Chrome utan resultat, skiten kommer tillbaka! Som en sista desperat åtgärd ominstallerade jag igår hela datorn! Vad tror ni hände när jag installerade Chrome igen? snap.do kom tillbaka!!!! Det har tidigare legat även på Firefox och Explorer, men där har jag blivit av med det efter av ominstallationen av datorn. Vid sökning på nätet hittar man en del om detta elände, men inget av de tips jag hittat där har hjälpt. Man blir på vissa sidor erbjuden en genomsökning av datorn för att bli av med snap, men det slutar alltid med att man ska köpa deras program för X antal dollar med sitt kontokort och det känns ju tämligen osäkert. Hur är det möjligt att det kommer tillbaka direkt efter en ominstallation av datorn utan att jag ens varit ute på nätet? Jag är så trött på det här......
  7. Kanske en dum fråga, men frågar man inte får man inte veta något. På många hemsidor finns små animationer. Kan någon förklara vad de kallas (GIF,Flash?) och hur jag kan spara ner en sådan till min dator. Högerklickar jag och sparar blir det bara en stillbild. Jag vill ha hela animationen. Hur gör jag?
  8. Dottern spillde te med honung på tangentbordet (bärbar HP-dator) och nu hakar mellanslagstangenten upp sig. Vågar man rengöra själv och i så fall hur gör man? Kan man pilla upp tangenterna?
  9. Det verkar som det löste problemet: Tack för snabb hjälp!
  10. När jag öppnat Internet Explorer så öppnas hela tiden massor av nya Explorerfönster. Klickar bort dem men det kommer hela tiden massor av nya! Någon som haft samma problem och hittat någon lösning?
  11. Sukido

    Autostart

    Tack för snabbt svar!
  12. Sukido

    Autostart

    I XP skriver man ju "msconfig" under "kör" men hur gör jag i Vista för att hitta vilka program som autostartar?
×
×
  • Skapa nytt...