Gå till innehåll

Liljeblad

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Liljeblad

  1. Testade "fel" drivrutiner och det gick inte alls... så då vet jag inte vad mer jag kan göra... Var finns register nycklar för MediaCenters valda tuner? Verkar som om jag måste redigera själv om det är möjlligt... Ingen som kör MediaCenter med TV-Tuner som kan posta en skärmdump från enhetshanteraren där tv kortet syns?
  2. Små små framsteg efter mycket jobb... Ominstallerade Windows MCE och de nyaste drivrutinerna för Tv-tunern (utan Presto! PVR), installerade MyTherare med standardinställningar så nu fungerar det som det skall. (kanske lite suddig bild, men men...) Med det egentliga problemet kvarstår... Jag får inte MediaCenter att hitta min tuner, har provat att köra MCE tuner priority och det hittar inte någon tuner. Kan jag använda de drivrutinerna som inte är för min tuner ??? D.v.s. DTV USB MINI verion 5.1.2600.1043 istället för PC-DTV Receiver version 1.5.0.1? Eller är det någonting annat jag har glömt att göra?
  3. Jag har nu provat MyTheatre och den hittar mitt TV-Kort, jag hittar alla kanaler, men jag får ingen bild. MediaCenter hittar fortfarande inte Recievern och det är ju där skon klämmer. Presto! PVR fungerar ju men jag vill använda MediaCenters kanalväljare. Finns det ingen inställning för att med våld välja vilken Tuner jag vill använda i MediaCenter??
  4. Jag har de senaste drivrutinerna. Att markera någon av devicerna och uppdatera den vägen går inte heller, får då säger den att bättre drivrutiner redan finns installerade. Jag hittar TV-Tunern under "Univesal Serial Bus Controller -> USB Composite Device <-" och som en resurs under "Sound, Video and Game controller -> PC-DTV Receiver <-" men inte som en egen hårdvara eller kategori. När jag installerar drivrutinen från .inf filen så får jag en ny enhet i enhetshanteraren, men den är okänd.
  5. Vad är det för hårddisk du har, IDE eller Serial ATA? Är det IDE så be någon gamal Amiga räv att sätta in HD´n och be honom skriva in nytt RDB och kör sedan disken genom valfritt recover program. Funkar dock ej alltid :- Prova annars att slänga in HD´n i en annan PC det kan ju vara nått med kabel/kontakt/kontroller/moderkort och det är billigare än 4000 för renovering av HD´n.
  6. Hur får jag Windows MCE att hitta min digital TVtuner, behöver jag tredjeparts BDA drivrutiner och isåfall hur får jag tag på dessa, det följer med en form av DBA på installationsskivan, men dessa fungerar icke. Kortet heter MSI Mega Sky 580 DVB-T HDTV USB, och fungerar perfekt mot Presto! PVR som följer med, Media Center, GB-PVR och några andra jag provat fungerar ej. När jag installerar BDA drivrutinen (högerklickar på BDACap.inf och väljer Install) så går installationen igång, men stannar och säger "The hardware was not installed because the wizard cannot find the necessary software" Någon som har erfarenheter av efterinstallationer i Win MCE eller vet något om mitt tv-kort (Det skall enligt tillverkaren och återförsäljare vara kompatibelt med MCE)
×
×
  • Skapa nytt...