Gå till innehåll

jessehijet

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • MSN
    joki_86@hotmail.com
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Örebro

jessehijet's Achievements

(1/8)

  1. Skaffa ett som funkar istället? Körde Kaspersky förut, visst det är ett väldigt bra skydd men på tok för krävande för min smak. Antivirus skall jobba utan att märkas, det gjorde varken Kaspersky eller F-Secure som är riktiga kraft-ätare på datorn, Norton skall vi inte ens nämna. Helst skulle man slippa att ha det där eländet alls och det är lika skönt varje gång man kan stänga ned antivirus och brandvägg helt och hållet. Testat Avast? Krånglar aldrig och tar inte mycket kraft heller från datorn, kanske det snålaste antiviruset som finns till och med. Helt gratis är det också. Om du vill testa Avast så kan du ladda ned det här, du måste registrera dig så att du får en kod att mata in, som sedan gäller 1 år. Detta får man göra om en gång per år sen. Jo, Avast är helt gratis och vill du testa det så får du en länk. http://avasthome.se/ Har inte haft ett enda virus på många år och Avast tar det mesta utan att slöa ned systemet. Crackletare? Då lär du stöta på en del virus misstänker jag. Vem behöver leta cracks? Det sköter programmet crackdownloader.exe. Ja, jag vet Avast är bra men inte fullständig skydd mot internetintrång för jag brukar besöka många olika hemsidor, köpa grejor med betala av kreditkort... men crackprogram till kaspersky finns inget utan KEY fil som lägga till nyckellista. Jag har kopierat KEY filer till annan dator som har Bitdefender, där hittar inte virus eller spionprogram i det. Jag tror det kunna vara buggad, jag får vänta Kaspersky lab fixa med hotfix för bugga. Annars får jag installera Bitdefender istället för virussökning funkar perfekt att jag har cracka Bitdefender. Jag hämtar aldrig crack som bära virus och/eller spionprogram för jag använder McAfee SiteAdvisor på Firefox 3.0.3
  2. Efter 4h 42min 55sek Kaspersky hångel och skrivbordet svarar inte så omstarta jag datorn blir det funkar bra. Jag börjar ***** irri nu, har kollade upp vad som fel på det och hitta ingentina. Statusen "Svarar inte" står där inte.
  3. Du sa väl Huawei USB-modem bråkar? Jag har samma Huawei USB-modem som dig på min SP3. Har du kollat upp drivniter PCI-modem som är redan installerat?
  4. Tack för ditt svar Okej, då köra jag igen, ska låta kvar det. Får se om vad händer imorgon om det stannar eller inte.
  5. Jag har SP3 hemma, har inte nån problem. Du kan prova med reperera OS, om inte så ominstallera och ladda ner SP3 igen. Hör av dig om problem uppstå.
  6. ********************************************* 2009-01-08: Tråden är nu låst. Tycker du att den är felaktigt låst, var god kontakta Malou ********************************************* Jag har problem med Kaspersky Internet Security 2009(8.0.0.454). När köra jag söka efter virus då plötslig det stannar vid 46 % och kan inte stoppa sökning och alla program hånglar sig så tvinga jag starta om datorn då funkar det bra men kan inte fortsätter söka virus, bara stanna hela tiden. Vad kan vara det fel på det? Jag har testat med annan t.ex Bitdefender, Nod32... dom funkar bra att söka virus, inte Kaspersky. Kaspersky är min favoritlivvakt
  7. Knäpp CD-ROM kan inte läsas min tom CD. Bara film och spel som kan läsas och jag kan inte bränna det. Vad kan vara fel i CD-ROM?
×
×
  • Skapa nytt...