Gå till innehåll

navrozidis

Medlem
  • Innehållsantal

    33
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av navrozidis

  1. Hej! Kan någon hjälpa mig att hitta drivrutiner till USB 2 till RS232 adapter? I Enhetshanteraren heter den USB2.0-Ser!
  2. Windows 7 hittade inget grafikkort, men jag löste det genom att installera programmet DriverMax på Windows XP och använde funktionen exportera drivrutiner i programmet. Jag exporterade drivrutinerna till Mobility Radeon 9200 (Omega Drivers) och startade Windows 7. Där installerade jag DriverMax och importerade drivrutinerna jag hade i XP. Efter en omstart hittade Windows 7 ett grafikkort och jag kunde installera de senaste drivrutinerna. Problemet löst!
  3. Hej! Efter att jag installerat Windows 7 på min stationära dator tänkte jag prova att installera det på min lite äldre bärbara. Problemet är att Windows inte hittar mitt grafikkort på den bärbara (i enhetshanteraren finns inte kategorin Display adapters som grafikkort ska ligga under). Mitt grafikkort är Ati Mobility Radeon 9200 och datorn är en HP Compaq nx7010. Jag antar att grafikkortet inte hittas för att Intel® 82855PM Processor to AGP Controller cannot find enough free resources. Finns det något jag kan göra för att få Windows att hitta grafikkortert?
  4. Har också Version 5.1 (Build 2600.xpsp.080413-211 : Service Pack 3). Jag hämtade inte från länken på alltomxp, använder RTM versionen som släpptes till OEM.
  5. Det är filen Vista_Blue_for_Windows_Vista_by_Vishal_Gupta.rar som du ska kopieria. Efter det måste du packa upp filerna. Packa upp filen med t.ex. winrar eller winzip.
  6. 1. Först ska du ladda ner och installera det här programmet: http://www.codegazer.com/downloads/VistaGlazzSetup.exe 2. Sen ska du ladda ner temat: http://www.deviantart.com/download/6123053...ishal_Gupta.rar 3. Spara det och kopiera det sedan till C:WindowsResourcesThemes och extrahera filerna med t.ex. WinRar eller liknande program. 4. Högerklicka på skrivbordet, välj anpassa, klicka på tema och välj Vista Blue by Mr. Vista.
  7. Hej! Jag har en extern hårddisk på 250 GB som jag vill formatera till fat32. Hur kan man göra det i XP? Om man går in i den här datorn och väljer att formatera disken så finns det bara alternativet NTFS. Jag behöver ha fat32 för att kunna spela in tv-program på hårddisken från min satellitmottagare.
  8. Jag har för mig att man måste ha installerat .NET Framework 1.1 innan man kan installera språkpaketet som finns på skivan. På vissa datorer (som min) installerades det automatiskt. Tittade du om det gick att ändra till svenska i kontrollpanelen?
  9. Du hittar "Vienna" temat med program, teman, skärmsläckare och allt annat på http://www.joejoe.org/forum/index.php?s=&a...st&p=118483 Du måste ha WindowBlinds för att kunna ha själva temat. http://www.stardock.com/products/windowblinds/ EDIT Ser ut som att det finns en ny taskbar att hämta http://www.joejoe.org/forum/index.php?s=&a...st&p=119864
  10. Ok. Då borde det nog funka för x32 versioner av XP / Vista
  11. Jag tror det ska gå att ändra behörigheter bland avancerade inställningar eller något sånt
  12. Om du är administratör på datorn (som du borde vara) så är det administrators som ska ha fullständig behörighet. Annars kan du väl formatera disk d:? Start > Den här datorn > Högerklicka på disk d: > Formatera OBS! Om du formaterar så försvinner allt från disken så kopiera dina filer till disk c: om du har något du vill ha kvar.
  13. Synd att jag inte kan testa om det dät med SF-anytime funkar bara för blåskärmen. :-[ Någon annan som har en Xbox och kan testa?
  14. Det där med xboxen är konstigt. Tidigare har jag bara testat på datorn men jag ska testa på xboxen strax. Det kommer att ta ett litet tag, installationen av programmet för att ansluta till xboxen var nästan klart och gissa vad som hände då! En dum blåskärm!!! Jag redigerar det här meddelandet när det är färdigt!
  15. Har du testat att starta Media Center från datorn och leta efter SF-anytime eller har du bara testat från Xboxen? Jag använder XP Media Center och då finns SF-anytime i Online Spotlight och i Fler Program. Det kan även vara att du har Vista x64, titta på: http://www.tystpc.nu/forum/viewtopic.php?t...=64&p=14090 näst sista inlägget. En annan användare som har problem med x64. Har du testat med radiokanalerna? Det kanske är ett annat format på filerna för att du har x64.
  16. Nu har jag gjort ett nytt paket med nya plugins! Alla filerna fins i zip-filen, Innehåller dessa sidor: [li]Aftonbladet[/li] [li]Dagens nyheter[/li] [li]Expressen[/li] [li]Gmail[/li] [li]Google[/li] [li]Hotmail[/li] [li]Metro[/li] [li]MSN[/li]
  17. Till er som vill skapa egna plugins: Öppna anteckningar och klistra in den här texten: <application URL = "ADRESSEN-TILL-DIN-TJÄNST" name = "NAMNET PÅ DIN TJÄNST" BGColor = "RGB(0,0,0)" StartImage = "" Category = "KATEGORI TILL DIN TJÄNST (Lämna tomt så visas den bara i alla program)" thumbnailImage = "BILD TILL DIN TJÄNST (Frivilligt)"> <CapabilitiesRequired DirectX = "true" Video = "false" Audio = "false" IntensiveRendering = "true" /> </application> Ändra adressen till din tjänst, namnet på tjänsten, kategorin (om du har någon) och bilden om du har någon. Välj sedan att spara filen. Spara inte som textformat utan som alla filer. Döp filen till "Dintjänst".mcl. Om du har XP sparar du filen i: E:Documents and SettingsAll UsersStart MenuProgramsAccessoriesMedia CenterMedia Center Programs Om du har Vista sparar du filen i: C:Users*ditt användar namn*AppDataRoamingMedia Center Programs
  18. Jag gjorde ett eget litet plugin ;D Alltomxp.se och alltomvista.se - Nu kan du vara inne på alltomxp.se direkt från media center eller ditt Xbox 360! Läs i forumet eller läs de senaste nyheterna. Filen placeras på samma ställe som radiokanalerna! Du hittar sidan i Fler program / Alltomxp
  19. Ikonerna till bilderna är inbyggda i en Windows-fil. T.ex. Vista paketen som det finns länkar till här på alltomxp.se har den funktionen. Om du vill byta ikoner får du använda dig av något program som ändrar i filen. Program som TuneUp Utilities 2007 eller TuneUp Styler 2 som kan ändra hela paket med ikoner. Där kan du även göra ett eget paket med ikoner och endast byta ut ikonerna till min musik och mina bilder. Gratis testversioner TuneUp Utilities 2007 och TuneUp Styler 2 finns att hämta på: http://www.tune-up.com/
  20. Det borde fungera på en annan dator om du inte installerat den tidigare. Egentligen är det bara en OEM-licens. Sätt i skivan och prova!
  21. Använder du Vista eller XP? I XP ska SF-anytime ligga i: C:Documents and SettingsAll UsersStart MenuProgramsAccessoriesMedia CenterMedia Center Programs precis som radiokanalerna gör. I Vista: C:Users*ditt användar namn*AppDataRoamingMedia Center Programs Det fungerade för mig i XP!
  22. Jag har inte testat det än. Jag testar det snart och skriver här i forumet om det fungerar!
  23. Såg det nu! Till er som har Vista: http://www.tystpc.nu/forum/viewtopic.php?t...t=48&p=9209 Inlägg 10 av ClasP (Clas Pettersson på det forumet)
×
×
  • Skapa nytt...