Gå till innehåll

poppop

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av poppop

  1. Jag ger upp... tusentals bilder borta. Tråkigt.
  2. ...och när jag väl kommer ner på filnivå så går det inte att öppna över huvud taget. Trots att jag flyttat ägareskapet.
  3. ...försöker, men det verkar inte ta! Trots att jag väljer att flytta ägareskapet av mappar och undermappar så måste jag gå igenom samma procedur för varje mapp, undermapp och enskild fil! Jag kör för närvarande i Vista.
  4. ...hmmm, det kan lösa sig. Öppnade hårddisken via nyare OS än XP, och där verkar det gå lättare... avvaktar omstart och svar...
  5. Har kopplat en gammal ide-disk till ny dator för att föra över filer. Detta med hjälp av en IDE converter som omvandlar disken till USB. Får upp disken på nya datorn, men innehållet i Documents And Settings är låst! Det blir Access denied... Antagligen för att datorn var lösenordsskyddad tidigare. Den gamla datorn har packat (grafikkortet) så jag kan inte gå den vägen heller... Hur kommer jag åt filerna? Jag kan ju det gamla inlogget, men var 17 skriver jag in det???
  6. Jo, har också funderat på det alternativet. Men när man kan få en hel dator för samma pris - är det då inte värt att satsa på det? Smidigt när man reser t ex.
  7. Funderar på en bärbar mini-pc för att mellanlagar bilder på när man är ute och fotograferar. Vill också kunna ta upp en fil i Raw-format för att titta på utan att det tar alldeles för lång tid. Kommer inte att redigera bilder på datorn!! Funderar på en av dessa: LG X110 N270 1.6 1GB/160 10.2#XPH VIT eller ASUS EEE PC 1000H 1GB/160 BT 10#XPH BLACK Vilken av dessa verkar vettigast, eller har nån några andra tips?
  8. Hu, det låter läskigt. Har en förmåga att fucka upp datorn så fort jag uppdaterar firmware o dyl... :
  9. Nån här som provat att ändra tjänster enligt denna sida och märkt av resultat? http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm Själv är jag lite harig för att prova innan nån säger att det är ok
  10. Har skapat en delad mapp på pc:n som jag lägger filer i. Öppnar mappen på macen och drar över dessa, men det går långsamt, ca 1 mbit/sek. Nätverket består av en mac och en pc sammankopplade via en passiv netgearswitch. Varför går det så långsamt? ???
  11. När jag kollar i aktivitetshanteraren står det att 278 mb är allokerat. Vad är det som tar upp detta minne? Är det inte lite väl mycket? Tänk om jag bara haft 256 mb i burken, då hade datorn brunnit upp ;-)
  12. Är det möjligt att dela upp min nuvarande hårddisk i två partitioner utan att bli av med det jag nu har på min enda partition? Alltså, utan att formatera om, och bli av med xp och alla program å filer jag har på burken? Vill testa att köra linux på en egen partition...
  13. Jag vill inte öppna .avi med Winamp, men det gör det eftersom det står att det är en "winamp media file"... Hur ändrar jag så att en .avi förblir en .avi? Hur får jag den att automatiskt öppnas med vlc? ...okej! Nu har jag fått den att öppnas med vlc när jag klickar på den... Men det står fortfarande att det är en "winamp media file" i utforskaren...
  14. För att återgå till ämnet... vad tror ni om detta agp-kort? http://www.webhallen.com/prod.php?id=61041
  15. Moderkortet är ett Asus k8v-f, alltså med en AGP 8X/4X samt 5 PCI. Jag måste alltså ha ett bra och prisvärt AGP-kort som klarar BF2 utan att det ser för hemskt ut, gärna njutbart... Ungefärligt pris 1500-2500 kr... Finns det?
  16. Jag är helt borta vad gäller det här, men så här mycket har jag listat ut... :-[Jag har ett Nvidia Geforce FX 5500 256 mb. Jag misstänker att jag kör det på en pci-plats... :-[ Kortet suger. Jag vill någolunda njutbart kunna spela BF2 och Oblivion. Jag vill inte bli ruinerad. Datorn är en AMD Athlon 64 3400+, 2,4 GHz med 512 RAM. Tips till på grafikkort till en icke insatt mottages tacksamt! //Mvh
×
×
  • Skapa nytt...