Grooge

Medlem
 • Innehållsantal

  357
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Grooge

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Stockholm
 1. Har laddat ner torrent innehållande mp3 fil. När jag högerklickar på mp3 filen så kommer högerklicks menyn upp med cirka hälften av dom alternativen som är normalt, bifogar bilder på det normala respektive den felaktiga. mp3filen går inte heller att flytta med klipp ut. Tacksam om någon kan hjälpa mig.
 2. Tack, ser ut att vara andvändbart
 3. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614 tror detta är rätta platsen för dig.
 4. Ok isåfall kan jag lika gärna skjuta burken ska iallafall gå över till RCen ville ha koll på detta problem innan ominstallation men då verkar det enklare att byta och se om problemet kvarstår. Tack för denna information.
 5. Tappar som sagt en Usb disk stup i kvarten och så poppar "spela upp automatiskt" upp och därmed så är disken tillbaka i en kvart eller en timme och så upprepas hela proceduren igen, nån som har en ide om vad fn detta beror på ? Tacksam för alla förslag.
 6. Finns bara en sak att säga om detta "skit bakom spakarna" hade köpt skivor av kass kvalitet efter byte gick det galant. Tack för synpunkter och råd.
 7. Har nu bränt även i ImgBurn vilken säger att bränningen gick bra men står och stampar på verifieringen 99% och där blir den kvar.
 8. Brännt som image i nero express, hur tar jag reda på om ISOn är korrupt ?
 9. glöm vad jag sa om länk, det märkliga är att jag brännt på tre olika skivor i två olika brännare och får lik fb inte till det fattar inte vad som blir fel för brännarn säger varje gång att bränningen lyckades.
 10. Sprit ny skiva direkt ur förpackningen fattar noll, har inte hunnit följa din länk än återkommer.
 11. Tack det kanske är ett sätt, men jag är fortfarande undrande går det inte att bränna ISOn på en dual layer skiva ?
 12. Eftersom DL skivor är det ända jag har hemma så försökte jag bränna ISOn på en sån men på boot skämen står den bara och tuggar vid det blinkande vita stecket!! Någon som vet ?
 13. Får plötsligt upp "Test Mode" i varje hörn på skärmen, nägon som har en ide om vad detta betyder ? jag förstår ingenting.