Gå till innehåll

capman

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

capman's Achievements

(1/8)

  1. Min maskin har runt 38° grader runt om i chassit och runt 45-49° cpu medans gpu'n går mot 58-67° beroende på klockning och last. Aldrig haft blåskärm förutom då jag anslöt en mobil via usb med windows mobile ;D
  2. Jag hade ett liknande problem med en USB-disk (Maxtor One-Touch) när jag först installerade vista 32-bitars då det släpptes, den ville alltså att ja skulle formatera disken. Jag kom då på ett program jag provat tidigare, GetDataBack NTFS, jag är inte så inne i hur sånna program fungerar, men vad jag förstod så läser programmet disken och NTFS-partitioner från hårddiskar som är igång i datorn och kan återskapa sånt som är Deletat, formaterat eller tappat på annat sätt, förutsatt att det inte skrivits något på dom sektorer där gamla datan var. Med det så fick jag tillgång till nästan all data och kunde kopiera över det. Sedan var de bara att formatera om disken och sen dess har den inte strulat något mer. Varför ja fick ett sånt fel vet jag inte ännu.
  3. Hallojsan, kan det vara så att du lämnar datorn en längre stund så att den går ner i viloläge? Gör den det t.ex så tappar den nätförbindelsen och "Loggar" ut från det som kunde vara igång så att säga.
  4. Du har säkert provat att köra helt utan kryptering också då? Det kan ju vara ett sätt att felsöka om dom två är kompatibla med varandra.
  5. Jag har haft ett liknande problem fast med en USB-adapter (trådlös) från FUjitsu. Det visade sig att routern's säkerhet, som var inställd på WPA/WPA2 med PSK, inte var så kompatibel med den trådlösa adaptern. Det jag fick göra var att ställa ner säkerheten till 64 bitars wep istället för att få den att greppa ipadress och få kontakt med nätet. Kan vara något sådant som strular.
  6. När man tex skriv in adresser själv i adressfältet tex så kan man skriva dom 2-3 första bokstäverna så kommer addressen fram, detta måste ju sparas någonstans. Men jag vet inte vart eller om det är något man kan spara ner för att ta med sig om man tex måste installera om datorn. För firefox är det bara att spara ned sin profil, men jag har ingen aning om ifall IE också sparar det någonstans lämpligt.
  7. Finns alla cachade sökningar samt lösenord sparade i någon fil för internet explorer. Eller finns det något program som kan spara ner tex sparade söksträngar från google och lösenord till mails osv?
  8. En liten fråga gällande x86 eller x64, om man kör en core 2 duo processor äre väl x86 man ska köra, x64 är väl mestadels för amd-proppar?
  9. Länken som stenis paste'ar i början av tråden fungerar inte för mig, eller jag kommer till sidan men när ja försöker klicka download så fungerar det inte, som om den blivit borttagen. Har någon en annan länk för temat dära? Mvh Chrille Edit: Kom åt den via en annan länk, ibland är ja bara för trött för att läsa
×
×
  • Skapa nytt...