Gå till innehåll

adandersson

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av adandersson

  1. Kan ej avinstallera office 2007 på vanligt sätt. När jag installerar office 2003 så blir det en konflikt. vilket medför att office 2007 tar över. Som tillägg vill jag informera att det gäller ett förinstallerat office 2007 som jag kunde använda i 60 dagar. Har någon ett bra tips?
  2. Har råkat ut för samma problem då jag startat om datorn innan den själv startar om. Vänta och låt windows själv starta om.
  3. Har problem med bärbara datorn. När jag startar den är det inga problem att arbeta med den i ex.vis office 2003. Sufa går också utmärkt. Men skulle jag spela civ. eller något annat spel så börjar datorns fläkt gå upp i varv och datorn stannar (stängs av) efter en kort stund ( 2-10 min) . Är jag ensam om detta problem eller finns det fler som har detta. Har fått besked att det skulle vara ett mjukvaroproblem. Men efter nyinstallation så upphör inte problemmet. Har haft både windows home och XP-pro installerat (dock ej vid samma tillfälle). Om någon hat ett tips eller har haft samma problem och hitta en lösning på problemet skulle de vara trevligt att hör av er.
×
×
  • Skapa nytt...