Gå till innehåll

Runner

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Runner

  1. Och hur skulle det hjälpa? Det beskriver bara hur man byter användare. Det har funkat fint ända sedan jag började använda xp, men nu fungerar det inte längre. Jag upprepar: När man klickar på den andra användaren loggas man inte in, utan kommer tillbaka till inloggningsskärmen. Det är alltså FEL. Om du läser sidan så inser du snart att du inte har något egentligt problem eftersom det fungerar så som du beskrivit. Men jag vill ju logga in på den andra användaren, vilket inte går när man redan är inloggad på en användare. Det ska väl gå att vara inloggad på två användare samtidigt? Det är väl hela meningen med det hela.
  2. Och hur skulle det hjälpa? Det beskriver bara hur man byter användare. Det har funkat fint ända sedan jag började använda xp, men nu fungerar det inte längre. Jag upprepar: När man klickar på den andra användaren loggas man inte in, utan kommer tillbaka till inloggningsskärmen. Det är alltså FEL.
  3. Japp. Det funkar alltså att komma ut till inloggningsskärmen där man väljer användare, men när man klickar på den andra användaren kommer man tillbaka till inloggningskärmen.
  4. Det var det ingen som kunde tydligen
  5. Det funkar inte att vara flera användare inloggade samtidigt. Alltså: Man loggar in som en användare och väljer att växla användare. När man klickar på den andra användaren kommer man tillbaka inloggningsskärmen. Det går endast att logga in som den andra användaren om man första loggar ut den första användaren. Mvh Tobias
×
×
  • Skapa nytt...