polk

Medlem
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

polk's Achievements

(3/8)

 1. polk

  HDfilm recovery?

  Hej Behöver lite tips på ett recoveryprog som kan återställa Hdfilmer från en formaterad hårddisk.Har provat en del gratisvarianter men dom har bara klarat av .mkv men inte dom fullHD filmerna som jag har. Finns det nåt som klarar av det gärna gratis men även betalvarianter mottages?
 2. Tyvärr så fuckade gparted upp min ssd så det inte gick att starta igen. Vet int om jag gjorde nåt fel eller så.....Den ändrade tydligen partitionstabell till mbr. Fick installera om windows på en annan disk och konvertara tillbaks.Fick även konvertera på 3tb disken.Då funkade det med diskhantering att ta bort partitionen. Så ett varningens finger åt gparted om man har en ssd disk
 3. Visste att det vå nåt jag glömde skriva.. Jag kör 7 hp 64. Har försökt med diskhantering oxå men icke.Jag kan formatera den stora partitionen men inte den lilla ej heller ta bort. Ska försöka med gparted å se om det funkar. tack för tips
 4. Hej Har precis köpt en Seagate 3tb intern HD.Det visa sig att det är två partioner på den varav den ena kan jag inte formatera.Helst skulle jag vilja ha en partion då den bara ska fungera som lagringsdisk.Har försökt med olika partioneringsprogram men inte lyckats. Så finns det nåra tips på vad jag kan göra?
 5. Jag tackar så mycket för all hjälp den har varit ovärdelig..... Tack polk
 6. Hehe Nejdå jag är ingen fåfäng unge men min låda börjar bli snart 10 år gammal och kontaktstyckena passade inte ens till mitt mkort jag har nu och fick då låta göra en specialare för att det skulle funka så jag tänkte att det kanske är lika bra att byta.Det blir isåfall ett matx chassi.
 7. Vad för MB rekommenderar du utan digitalutgång? Funderar kanske på det istället och köpa en låda för resten av pengarna.Och senare köpa ett separat ljudkort.Vad tycker du om den lösningen? Har du isåfall nån rekommendation på en billig låda?
 8. Du får ursäkta mig,tänkte inte på att det medföljer cpu utan trodde att man måste köpa separat. Så glöm vad jag skrev. Vet inte riktigt vad det är för skillnad på atx och matx.(storleksskillnad?) Det är i en "full size" låda det har suttit i,och mitt gamla mkort är väl ett atx tror jag.Är det nån prisskillnad?Men funderar på byta ut lådan oxå. Jodå jag vet mycket väl hur optisk kabel fungerar. Jag behöver den för att koppla in mitt äldre försteg som inte har hdmi.Dessutom har jag ingen TV med hdmi heller. Kör bara HDfilm på datorn för närvarande.
 9. Ja tack det vore snällt om du kunde göra det. Nej jag spelar inga spel alls men den behöver klara fullHD film.Digital ljudutgång är ett måste, helst koaxial men optisk funkar väl oxå.ATX funkar men lådan är gammal och kontaktstyckena lär inte passa, kanske likabra att titta på en sån med. Processor behövs ju oxå.Jag kommer att köra Win7 64.Behöver ju även byta kylare. Tacksam för all hjälp
 10. Vart hittar jag kampanjen? har tittat på deras hemsida men hittar inget...
 11. Tackar för alla tips kanske lika bra att byta cpu oxå...
 12. Den såg ganska bra ut, dock hade den ingen koaxial digital utgång vilket är ett krav för att jag ska kunna koppla den till stereon. Försöker kolla lite själv på alla gigabyte kort som finns men fattar inte mycket. Även fullHD är ett krav. Har du nåt fler tips.. Tacksam för all hjälp jag kan få.
 13. Hej Har ett moderkort som heter så här ga-h55m-usb3 .Den behöver nu ersättas. Vill helst ha ett likadant men det verkar svårt att få tag på.Verkar som det utgått. Så vad finns det då för ersättningskort med samma egenskaper?
 14. Japp mitt anydvd hade lagt av utan att jag märkte det. Tack för hjälpen. polk